Kombinler

2018-2019 Yaz Modası: İspanyol Paça Pantolon Kombinleri

2018-2019 Yaz Modası: İspanyol Paça Pantolon Kombinleri

Yavaş yavaş yaz aylarına doğru girdiğimiz bugünlerde ilkbahar-yaz trendlerinden de bahsetmenin zamanı geldi. :) 2018-2019 ilkbahar yaz modasına bakıldığında ise ilk dikkat çeken 70’lerin etkisi oluyor. Neredeyse, 2018-2019’da 70’lerin modasına geri dönüyoruz. Bugünde bahsetmek istediğim trend işte 70’ler modasının olmazsa olmazı, İspanyol paça pantolonlar. Bu jeansları artık her yerde görmeye hazır olun.

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 1

Yıllardır alıştığımız skinny kotlar, yerini bu İspanyol paça pantolonlara verdi. Bunun ne derecede olacağını ise zaman gösterecek. Ancak onuda söylemeliyim ki, artık modanın içinde enli bol paça pantolonlar görmek mümkündür. Bu tarz pantolonlar moda olmasa bile sürekli kendi gardırobunda ve giyiminde yer verenlerde az değildir. Hippi ve bohem tarzını benimseyenlerin ise vazgeçilmez giyim parçalarındandır.

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 2

İspanyol Paça Pantolon Kombinleri

İspanyol paça pantolonlar nasıl giyilir, üzerine ne giymeli? Bu enli bol paça pantolonların, jeansların biçimlerine ve hangi kıyafetlerle yakışacağına hep birlikte bir göz atalım…

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 9

Yüksek belli İspanyol paça jean pantolonlarla stilinize stil katabilirsiniz. Bu tarz yüksek belli pantolonları ise çok fazla bol olmayan bluz üzerine giyerek ve bluzu pantolonun içine sokarak giyinmek daha hoş bir görünüm verecektir.

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 11

İspanyol paça jean pantolonları seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey pantolonun çok kısa olmamasıdır. İspanyol pantolonun altına giyeceğiniz ayakkabıyı ya tamamen, ya da yarıya kadar pantolon kapatmalıdır. Ayrıca tarzınıza uygun olan bu pantolonları gömlek, tişört, crop top (kısa üst), uzun ceket, hırka ve yelekle tamamlayabilirsiniz. İspanyol pantolon altına giyeceğiniz ayakkabı seçiminde ise yüksek ve kalın tabanlı ayakkabılar daha uygun olacaktır.

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 10

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modası İspanyol paça pantolon kombinleri arasından görseller seçtik. Bu görseller size ilham kaynağı olabilir.

bol paça ispanyol jeans kot modelleri 5

İspanyol Paça Jeans Pantolon Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu