Aksesuar

2018-2019 Aksesuar Trendleri: Yüzük Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 Aksesuar Trendleri: Yüzük Modelleri ve Kombinleri

Bir kaç sezondur ki, aksesuar modasında değişiklikler oluşur. Aksesuarlar daha büyük, gösterişli ve giyimde önemli bir parçaya dönüşüyor. 2018-2019 yıllarında aksesuar trendleri arasında olan yüzük modelleri, farklı stil kombinleri ile göz dolduruyor. Yüzük trendleri arasında bu sezon tırnak yüzükler, HDL markasının ikon yüzükleri (arty oval), parmağa birden fazla yüzük takılmış gibi görüntü veren aksesuar yüzük trendleri yerini 2018-2019 modası olan çoklu yüzükler, midi yüzükler ve zincirli halka yüzüklere bıraktı.

yüzük aksesuar modelleri 1

Midi yüzükler: Parmakların üst boğumlarına takılır, elleri ise çok zarif gösterir. Bu halkalar birkaç parmağa takıldığında daha güzel görünür.

yüzük aksesuar modelleri 6

Başka bir güzel yüzük modelleri ise çift, zincirli halkalar: İki yüzük zincir aracılığıyla birbirine bağlıdır. Bu yüzükleri hem iki ayrı parmağa, hemde aynı parmağın üst ve alt kısmına takılarak kullanılabilir.

yüzük aksesuar modelleri 13

Çoklu yüzük: Aynı tarz yüzüklerin tüm parmaklara takılması yeni yüzük trendleri arasındadır. Yüzükler ince veya kalın olabilir. Elbette bu yüzüklerin ince veya kalın olanını seçerken parmaklarınızın biçimini dikkate almanız iyi olur. Kısa parmaklı, dolgun ellere daha ince olanları uygundur. Çünkü elleri kalın ve büyük yüzükler ellerinizi daha da kısa gösterecektir.

yüzük aksesuar modelleri 5

Yüzük modasında daha yeni trend (ring bracelet) halka bilezik denilen yüzük modelleri: 90’lı yıllarda da bu aksesuar moda idi. Şimdi ise daha akıllıca ve modern tarzda yeniden aksesuarlarımız arasına girdi. Ayrıca bu yıl yine büyük çaplı, statement yüzük güncelliğini koruyor.

yüzük aksesuar modelleri 9

Markaların 2018-2019 ilkbahar-yaz koleksiyonlarına göz attığımızda ise ilginç yüzük modelleri karşımıza çıkıyor. Fendi markasının 2018-2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun tüylü yüzükler dikkat çekiyor. Ayrıca Chanel’in ilkbahar-yaz koleksiyonunun büyük boyutlu mirvarili yüzükleri artık moda dünyasında yaygındır.

yüzük aksesuar modelleri 4

Sizler için hazırlamış olduğumuz bir 2018-2019 yüzük aksesuar trendlerinden bir dizi görseller sunuyoruz. Bu yüzük modelleri ve aksesuarları sizlere fikir ve ilham kaynağı olabilir.

yüzük aksesuar modelleri 19

2018-2019 Yüzük Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu