Moda

2018-2019 Mango Kimono Ceket Modelleri

2018-2019 Mango Kimono Ceket Modelleri

2018-2019 mango koleksiyonunda çok şık ceket modelleri ile karşımıza çıkıyor! Kimono ceketler, geleneksel Japon kıyafetleridir. Moda bloggerleri sokak modasında sıklıkla vurguladıkları kimono ceketler 2018-2019 sezonunda da trendler arasındadır. Mango kimono ceket 2018-2019 koleksiyonunda birbirinden harika zarif ceket modelleri sizleri bekliyor.

Kimono ceket modelleri

Kimono ceket bu yılın en gözde ve ilgi gören parçaları arasında olan mango markasının kimono ceket modellerini sizler için yakın mercek ile inceledik. Mango‘nun en güzel kimono ceket modellerini ve örneklerini sizler için seçtik ve beğeninize sunuyoruz. Tarz ve stil sahibi olan kadınların yaz aylarında vazgeçemediği kimono ceketlerde “püsküllü modeller, çiçekli, desenli kimono ceket modelleri” dikkat çekiyor. Son iki sezondur tercih verilen kimono ceketler bu yılda da oldukça revaçta.

Baskılı kimono ceket modelleri

Mango kimono ceketler ilkbahar yaz aylarında sıkça karşılaşacağız. Özellikle de ilkbahar da havaların ısınıp soğuması kadınları kimono ceketlere ilgisini daha çok artırmasına neden olmuştur. Kimono ceketlerinizi “jean (kot) şortlar, ince tulumlar” ile kombin yapabilirsiniz.

içekli ve püsküllü kimono ceket

Kimono ceketleri özellikle kot şortlarla kombinlediğinizde çok şık ve kadınsı bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca kot jeanlarınızın üzerine giyebileceğiniz kimono yeleklerle de stil ve tarz sahibi olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kimonoların altına giyeceğiniz ayakkabılar yüksek platform veya sade şık bir babetlere tercih verebilirsiniz.

Kimono ceket modası

2018-2019 mango kimono ceket modelleri koleksiyonundan seçtiğimiz en güzel kimono ceket görselleri hazırladık. Bu kimono ceketler size ilham kaynağı olabilir.

Kimono sezon trendi ceket modelleri

Kimono Ceket Modelleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu