Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Bebek Mavisi Elbise Modelleri ve Kombinleri

Bebek Mavisi Elbise Modelleri ve Kombinleri

Moda trendi bebek mavisi elbiseler, sezonun en güncel renkleri bebek mavisi, sakin, ifadesiz, sabahın temiz gökyüzünü andıran mavi tonlarıdır. Mavi son derece temkinli olmasından başka, oldukça çekici ve gri kadar basit bir renktir. Mor kadar iddialı ve asi olmasa da, mavi bu sezon en sevdiğiniz rengi olacak. Sadece adı bu rengi seçmek için yeterlidir!

soğuk mavi elbise modelleri 1

Mavi hem de barış ve huzur demektir. Ona göre de bu rengi devrimlere can atmayan, aksine, muhafazakar ruhlu kızlar giyinmeye can atıyor. Bu renk dayanıklılığı ve güvenilirliği ifade ediyor. Ciddi iş görüşmelerine ve önemli görüşmelere giderken bu renge ağırlık verilmesi önerilir.

soğuk mavi elbise modelleri 5

2018-2019 ilkbahar-yaz sezonunun gökyüzünün en tatlı tonu bebek mavisidir. Özellikle bebek mavisi kombinleri yaparken rahatlıkla tüm açık renklerle kombin yapmanız mümkündür. Bu nötr ve soğuk tonlarda olan kıyafetler insana kendini rahat hissettirir. Aynı zamanda, bir çok karmaşık tonlarla da kombin yapmanıza imkan sağlar.

soğuk mavi elbise modelleri 7

Bebek mavisi elbise modelleri, beyaz renkli aksesuarlarla, çanta ve ayakkabı ile mükemmel görünüyor. Mavi jeans (kot)’ların en iyi dostu beyaz renklerdir.

soğuk mavi elbise modelleri 11

Bu rengin diğer avantajı sezonun moda olan tüm renkleri olan haki, metal ve altın tonları ile uzlaşması. Bu ilkbahar-yaz koleksiyonlarında örnekleri çoktur, bu nedenle bebek mavisi renginin kombin yapma konusunda çok fazla zorlanmayacaksınız.

soğuk mavi elbise modelleri 20

Kadinlive.com yaz sezonunda en çok dikkat çeken bebek mavisi renk tonlarının birkaç kombin örneklerinin görsellerini galeride bir araya getirerek hazırladık.

soğuk mavi elbise modelleri 16

Bebek Mavisi Elbise Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu