Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Trençkot Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Trençkot Kombinleri

Trençkot denilince aklımıza muhtemelen, burberry markası geliyor. Çünkü trençkotları moda’ya kazandıran bu markanın tasarımcıları. Moda verilerine göre trençkot ilk kez İngiltere’de ortaya çıkmış olup, İngiliz askerlerini yağmurdan korumak için tasarlanmıştı. Burberry markasının tasarladığı trençkotlar çok beğenilmiş ve asker kıyafetleri gibi şekillendirilmişti. Son yıllarda ise artık klasik bir tarza dönüşen trençkot artık günümüzün modasında yerini almış durumda.

trençkot kombin

Burberry her yeni sezon koleksiyonunda farklı stillerde tasarlanmış olan trençkotları sergilemekte. 2018-2019 ilkbahar yaz modasında dantelli trençkotlar dikkat çekti. Trençkot tasarımlarında parlak detaylar, taşlı süslemelerde kullanıldı.

trençkot kombin 5

Hiç şüphesiz her bayan trençkot tercih edebilir ve birbirinden harika trençkot kombinleri yapabilirler. Hem klasik tarz, hemde spor tarzı rahat ve şık giyime kaydedebileceğiniz 2018-2019 ilkbahar yaz modası trençkotlar, güzelliğinize şıklık katabilecek niteliktedir.

trençkot kombin 16

Ünlülerin Trençkot Kombinleri

Miranda Kerr, seçmiş olduğu burberry trençkot kombiniyle günlük basit ama şık bir görünüme imza atıyor. Bu tarz basit ama şık bir trençkot kombini herkesin tercihi olabilir.

trençkot kombin 1

Chiara Ferragni, trençkotuyla yarattığı sokak modası kombinasyonu onu daha güçlü kombinle karşımıza çıkarıyor. Sizde bu tarzda ilkbahar yaz trençkot kombinleri deneyebilirsiniz.

trençkot kombin 2

Annabelle Fleur, ünlü moda bloggeri seçmiş olduğu trençkot rengi yaz trendlerine uygundur. Trençkot kombini ise hem modern tarz, hemde klasik tarzda. Bu tarz trençkot kombinasyonlarıyla iş görüşmelerine gidebilir, hemde sadece çantanızı değiştirerek akşam yemeğine çıkabilirsiniz.

trençkot kombin 3

Miroslava Duma, moda haftalarında üzerindeki trençkot kombinasyonuyla görüntülenmişti. Kısa boylu olduğundan dolayı her zaman kombinlerinde renkli, parlak ve belirgin parçaları tercih eder. Klasik giyim tarzında son derece zevkli görünüyor. Aslında etek, pantolon gibi giyim parçalarıyla bu tarz trençkot kombinleri yapabilirsiniz.

trençkot kombin 4

Kate Middleton, şık giyim tarzının simaları arasındadır. Seçmiş olduğu trençkot kombiniyle tarzına sadıktır. Sizlerde şık ve zarif bir görünümde trençkot kombinleri tarzı arıyorsanız bu kombin fikrini deneyebilirsiniz.

trençkot kombin 6

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modasından 2018-2019 ilkbahar yaz trençkot kombinleri görselleri seçtik. Bu trençkot kombinasyonları size ilham verebilir.

trençkot kombin 10

Trençkot Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu