Ayakkabı Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Sandalet Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Sandalet Modelleri ve Kombinleri

Son birkaç yıldır moda dünyasında sandaletler daha fazla göze çarpmaktadır. Sadece ilkbahar-yaz aylarında değil, hatta sonbahar-kış aylarında bile moda sevenlerin ayakkabı seçimi sandalet olur. Moda haftalarını yakından izleyenler bunu rahatlıkla bilmektedirler. Buna sebep ise düşünüyorum ki bu sandaletlerin ince ve tarz görüntüsüdür.

sandalet ayakkabı kombin 2

Ben ise size 2018-2019 ilkbahar yaz aylarının en şık sandaletleri hakkında konuşmak istiyorum. Geçen yılın yazından trend olan bilekten ince bağlanan sandalet ayakkabılar bu yaz da yerini koruyor. Hatta bu sezon bu sandaletlerin daha çok çeşitlerini görebiliriz.

sandalet ayakkabı kombin 3

İster günlük giyimlerinizle, ister gece giyimlerinizle bu sandaletleri kombin yapabilirsiniz. Uzun bacaklı bayanlar bilekten bağlanan sandaletleri istenilen form’da seçebilir. Ayak boyu kısa olan bayanlar ise biraz dikkatli olmalıdırlar. Öyle ki bu sandaletler ayak boyunuzu daha kısa gösterebilir. Bunun için daha ince bağcıkları olan sandalet modelleri seçmeye çalışın.

sandalet ayakkabı kombin 4

Diğer sandalet trendi ise stiletto sandalet modelleri. Bu sandaletler ön bölümü sivri burunlu, arkadan ise iplerle çeşitli şekilde bağlanan sandaletler. Şalvarlarlarla, kısa şort veya eteklerle bize akıllıca görüntü veren bu sandaletler 2018-2019 ilkbahar-yaz sezonunda daha çekici ve şık’dır.

sandalet ayakkabı kombin 7

Sonraki trend ise kaba görüntüye ait sandalet modelleridir. Bu sandaletlerin topuk bölümü arkaya doğru çıkmış olur. Daha çok Lady Gaga’da görmeye alıştığımız bu sandaletleri günlük giyimlerimizde kullanabiliriz. Ne gizleyim ki ben çok beğenmiyorum :) Yüksek topuk sandalet ayakkabı üzerinde dolaşmayı sevmeyen bayanlar ise tercihini flat sandaletler üzerine yapabilirler.

sandalet ayakkabı kombin 16

Bayanlar bu ilkbahar-yaz sezonunda tarz görünmek için sandaletleri ayağınızdan hiç çıkarmayın :) Sizler için bir dizi sandalet modelleri ve kombinlerinin görsellerini hazırladık…

sandalet ayakkabı kombin 6

Sandalet Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu