Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz: Siyah Beyaz Kıyafet Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz: Siyah Beyaz Kıyafet Kombinleri

Geçtiğimiz yaz sezonunda sezonunda moda trendleri olarak şekillenen siyah beyaz kıyafetler 2018-2019’da da güncelliğini koruyor! Monokrom giyim nedir? 1945’li yıllarda sanatçıların aynı rengi farklı tonlarda kullanılarak işlendiği resimlere denirdi. Moda trendlerinde monokrom daha çok siyah beyaz kıyafet kombinleri yapılmasına denmektedir. Son zamanlarda siyah-beyaz çizgili veya beyaz-siyah romb, satranç biçimlerindeki kıyafet kombinleri sıkça görüyoruz.

monokrom siyah beyaz etkisi elbise modelleri 1

Hatta ünlü yıldızların kırmızı halı üzerinde siyah beyaz kıyafet kombinleri yaparak kullandığını muhtemelen herkes hatırlar. Bafta ödül törenlerinde ünlü yıldız “Angelina Jolie” siyah beyaz kıyafet kombiniyle kameralar önüne geçmişti.

angelina jolie monokrom

Şuna eminim ki, siyah-beyaz renkleri moda dünyasının her zaman parlayan yıldızı olacak! Hiçbir zaman siyah beyaz kıyafet modası güncelliğini kaybetmeyecektir. Kıyafet kombinasyonları yaparken bu renk tonlarını kullanmaktan çekinmeyin. Moda ikonu görünmenin ilk adımı her zaman trendleri seçmektir. Geçtiğimiz yıl daha çok siyah beyaz çizgiler aklımız da kaldıysa da 2018-2019 ilkbahar yaz siyah beyaz kıyafetler daha farklı tasarımlarla karşımıza çıktı.

monokrom siyah beyaz etkisi elbise modelleri 9

Markaların koleksiyonuna göz attığımızda 2018-2019 ilkbahar yaz chanel siyah beyaz etkisinde daha çok ilgi çeken çorap ayakkabılar olmuştu. Valentino koleksiyonunda ise siyah beyaz yakalı kıyafetler sergilenmişti. Bu tarzdaki kıyafetler daha çok eski dönemlerin öğrenci formalarını hatırlattı.

monokrom siyah beyaz etkisi elbise modelleri 6

Siyah beyaz kıyafetleri birbirleriyle tamamlayıp giyinmek oldukça kolaydır. Çünkü istenilen parlak renk tonlarıyla oldukça başarılı kombinler ortaya çıkacaktır. Siyah beyaz kıyafetler sadece bu ilkbahar yaz sezonun değil, tüm mevsimlerin trendleridir.

monokrom siyah beyaz etkisi elbise modelleri 18

Kadınlive moda editörleri olarak, 2018-2019 siyah beyaz kıyafet kombinleri arasından en güzel görselleri seçtik. Bu kıyafet kombinleri size ilham verebilir.

monokrom siyah beyaz etkisi elbise modelleri 12

Siyah Beyaz Kıyafetler 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu