Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Tulum Modelleri ve Kombinleri

Tulum Modelleri ve Kombinleri

90’lı yıllarda moda olan tulumlar artık günümüzün modasında güncellenerek 2018-2019 ilkbahar-yaz trendlerinde karşımıza çıkıyor. Jeans’dan hazırlanan, etek veya pantolon versiyonu olan tulumları o zamanlar herkes severek giyiyordu. 90’lardan sonra görülmeyen bu giyim parçası 2018-2019’da geri dönüş yaptı ve 90’lardan farklı olarak daha tarz ve modern şekilde karşımıza çıktı.

kot tulum modelleri 1

2018-2019 ilkbahar-yaz sezonu ile beraber sonbahar-kış sezonunda da görülecek tulumlar sadece jeans’dan değil, deri’den ve farklı malzemelerden olan tulum modellerini markaların koleksiyonlarında görmek mümkündür. Hem uzun, hem hem de kısa tulumların görüleceği bu sezonda da abiye tulum olanları ön planda olacak.

kot tulum modelleri 2

Stil bloggerları ve ünlüler bu moda trendi tulumları gardıroplarına çoktan dahil ettiler, 90’lı yıllardan farklı olarak zarif ve şık tulum kombinleri yaratmak mümkündür :)

kot tulum modelleri 3

Yaz Modası Tulum Kombinleri

  • En sevilen jeans (kot) tulumları çok basit bir yolla topuklu ayakkabı ve blazer ceketle giyerek spor-şık bir görünüm elde edilebilir.
  • Başka bir tarz ise 90’lı yıllar modasından ilham alarak kombin oluşturabilirsiniz. Farklı malzeme ve desenli tulumu gömlek, bluz veya crop-top’la giymek sizi stil sahibi gösterir.
  • Spor tarzı giyinmeyi seviyorsanız tulumu, bomber ceket ve sneakers ayakkabılarla kombinlemek olur. Ayrıca sneakers ayakkabı yerine topuklu giymek de olur.
  • Bu sezon en popüler olan deri tulumları ise akıllıca bir bluz ve topuklu ayakkabı kombinlemek sizi tarz ve şık gösterir.
  • Ayrıca sıcak yaz günlerinde rahatlıkla giyinmek gerekebilir tulum pantolonlar günlük giyiminize şıklık katabilir.

kot tulum modelleri 15

Şöyleşi bu kadar gerisi sizin zevkinize kalmış :) Kadınlive ekibi olarak sizler için bir dizi tulum modelleri ve kombinlerinin görsellerini derledik. Bu kombin ve modeller sizlere fikir ve ilham kaynağı olabilir.

kot tulum modelleri 10

2018-2019 Yaz Trendleri Tulum Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu