Moda

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Yazlık Elbise Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Yazlık Elbise Modelleri

İlkbahar yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde yazlık elbise modelleri hakkında konuşabiliriz. 2018-2019 yazlık elbiseleri birçok markanın koleksiyonlarında görebilirsiniz. Markaların yazlık elbise koleksiyonlarında cıvıl cıvıl rengarenk elbiseler sıcak yaz aylarında içimizi serinletiyor!

Yazlık elbise modelleri 1

Maksi etekler ve uzun elbise modelleri 2018-2019 yılında güncelliğini koruyor. Yaz geceleri maxi uzun elbiseler ile renk kazanacak. 2018-2019 ilkbahar yaz trendleri arasında mini etekler, mini elbiseler de güncel. İlkbahar yaz elbise modelleri arasında renk sınırları olmadığı gibi her türlü renklere sahip elbise modellerini giyebilir ve rahatça dolaşabilirsiniz.

Yazlık elbise modelleri 6

Yazlık elbise seçerken dikkat etmeniz gereken hususlar var. Boyunuz kısa ise bilek hizası uzun elbiselere tercih vermelisiniz veya diz üstü elbiseler giyinmelisiniz. Çünkü boyu kısa bayanlar diz altı elbise giyerlerse boyları daha kısa görünebilir.

Yazlık elbise modelleri 23

2018-2019 yaz trendlerinde straplez elbise modelleri de çok moda! Bu tarzda bir elbise giymeyi düşünüyorsanız, kollarınız da kalınsa bu tarz elbiseleri tercih etmeniz doğru bir seçim olmaz. Çünkü kolları kalın olan bayanlar straplez elbiseleri giyinirse olduklarından daha fazla kilolu görünebilirler. Eğer giymekte ısrar ediyorsanız üzerinize bolero tercih etmelisiniz.

Yazlık elbise modelleri 19

2018-2019 yazlık elbiseleri hazır giyim markaları arasından en güzel modellerini seçtik. Kadınlive moda editörleri olarak seçmiş olduğumuz görselleri aşağıdaki galeriden inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Yazlık elbise modelleri 28

Yazlık Elbise Modelleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu