Moda

2018-2019 Kayık Yaka Bluz ve Elbise Modelleri

Kayık Yaka Bluz ve Elbise Modelleri

2018-2019 ilkbahar-yaz giyim modasında galiba en kadınsı ve çekici trendlerinden biride kayık yaka elbise modelleridir. Vintage model sayılabilecek, en son 80-90’lı yıllarda görülen kayık yaka elbise modelleri bu sezon ve önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda sıkça göreceğiz. Elbette kayık yaka asla modası geçmeyen bir modeldir. Gelinlik ve gece elbiselerinde hep görmeye alışmışız.

kayık yaka 1

Ancak trend olan bir model olduğu için artık sadece gelinlik ve gece elbiselerinde değil, günlük giyim parçalarında da karşımıza çıkıyor. Bence kadını zarif ve elegant gösteren bu model son zamanların maskülen tarzlardan sıkılan bayanlar için güzel bir seçim olacak.

kayık yaka 2

Bu sezon en çok kayık yaka modelini bluzlar, elbiseler ve günlük eteklerde göreceğiz. Uçuş-uçuş, güpür (dantelli) ve şifon ile hazırlanan bluzlar, elbiseler, etekler gibi giyim parçalarını istediğiniz günlük giyim parçası ile kombin yapabilirsiniz.

kayık yaka 3

Kayık yaka modeli hem dar omuzlu, hem de geniş omuzlu bayanlar için uygundur. Ancak büyük göğüslü bayanlar giyerken dikkatli olmalıdır. Yakası daha kapalı olan modelleri tercih etseler daha uygun olur. Küçük göğüslü bayanlar rahatlıkla istedikleri tarz kayık yaka elbise veya bluz modellerini seçebilirler.

kayık yaka 5

Sizler için seçmiş olduğumuz kayık yaka bluz ve elbise kombinleri görsellerini bir araya getirdik. Aşağıdaki galeriden görselleri inceleyebilirsiniz.

kayık yaka 7

Kayık Yaka Bluz ve Elbise Modelleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu