Ayakkabı ModelleriKombinler

2018-2019 Lace Up Sandalet Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri

Lace Up Sandalet Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 ilkbahar-yaz trendlerinden olan lace up sandalet ayakkabılar, esasen yüksek topuklu ve aşağıdan yukarıya doğru iple bağlanmış olan ayakkabı modellerinden oluşur. Aslında 2009 yıllarında “Azzedine Alaia” markasının lace-up ayakkabı ve sandaletleri birçok moda yıldızları tarafından sevilerek giyilirdi. Sonraki ünlü marka “Giuseppe Zanotti” kendi koleksiyonunda bu sandalet ayakkabıları sergiledi. Bununla da moda dünyasında yeni ayakkabı trendi şekillenmeye başladı.

lace up sandalet ayakkabı 2

Eğer bu yaz zevkli, hem zarif görünmek istiyorsanız bu lace up ayakkabıları kendi giyim kombinlerinizdek ullanın. Multi markalardan “Zara, Mango” kendi koleksiyonlarına bu tarz sandaletleri artık eklediler. Lace-up sandalet ayakkabılar, bacak boyunuzu, hem uzun, hem de ince görünmesine yardımcı olur. İster kısa eteklerle, ister kalem eteklerle günlük ve gece kıyafetleri ile rahatlıkla kombin yaparak kullanabilirsiniz.

lace up sandalet ayakkabı 6

Ayrıca pantolon ve kısa şortlarla kombin yaparak kullanırsanız zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Sizler için bir dizi lace up sandalet kombinleri görsellerini aşağıdaki galeride beğeninize sunduk. Lace-up ayakkabı sandaletler için galeriye göz atın…

lace up sandalet ayakkabı 17

2018-2019 Lace Up Sandalet Ayakkabı Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu