Ayakkabı ModelleriKombinler

2018-2019 Sivri Burunlu Stiletto Ayakkabı Kombinleri

2018-2019 Sivri Burunlu Stiletto Ayakkabı Kombinleri

Paris şehrinde yapılan moda haftalarında uzun yıllardan sonra ilk kez sivri burun stiletto ayakkabılar yayımlandı. Valentino markası rockstud ayakkabıları neredeyse her bayanı kendine hayran bırakmıştı. Tüm moda severler ilkbahar yaz aylarının gelmesini bekliyordu. Çünkü yaz modasına damga vuracak bu üçgen sivri burunlu stiletto ayakkabıları herkes çok sevmişti.

sivri burun 10

Geçtiğimiz yıllarda kalın platform topuklu ayakkabılardan, sivri burunlu stiletto ayakkabı kombinleri arasında hızla bir geçiş var. Tabi ki bu trend akımına geçmek zor olsa da moda yıldızlarının ayaklarında 2018-2019 stiletto ayakkabıları sıklıkla görmeye başladık. Bununla birlikte dünyaca ünlü birçok marka kendi koleksiyonlarında stiletto ayakkabı trendlerini eklemeye başladı!

sivri burun 11

Muhtemelen herkesin aklındaki sorular, bu ince ve sivri burunlu ayakkabılar sadece özel günlerde, özel kıyafetler altına uygundur. Aslında valentino rockstud ayakkabılarını sergilemekle bu ayakkabıları istenilen kıyafetlerle kombine edilmesini bize gösterdi.

sivri burun 14

Moda tasarımcıları, geçtiğimiz yıllarda kalın platform ayakkabıları değil, artık tüm tarzlarda yeni ayakkabı trendlerini kullanmayı vurguluyordu. Önümüzdeki 2018-2019 ilkbahar yaz trendleri arasında olacak sivri burunlu stiletto ayakkabı kombinleri moda akımına kapılacak!

sivri burun 18

Stiletto Ayakkabı Nasıl Kombinlenir ?

  • Çeşit çeşit kıyafetleri giymeyi sevenler bu ilkbahar yaz sezonunda istenilen kıyafetlerle stiletto ayakkabı kombinleri yapabilirler. Sadece renk ve kıyafet konusunda dikkatli olun.
  • Jean (kot) pantolonlar, kısa (kot) şortlar ve eteklerle de bu ayakkabıları kombine ederek şık ve zarif görünebilirsiniz. Günlük ve gece kıyafetleriyle de kullanabilirsiniz.
  • Bayanlar artık kalın platform ayakkabıları, dolap rafınızın en arka kısmına saklayın, ama sakın atmayın! Çünkü kalın platform ayakkabılar hala uzun elbiseler için şık ve zarif görünmenize yardımcı olur.

sivri burun 19

Kadınlive moda editörleri olarak, 2018-2019 ayakkabı kombinleri arasından seçmiş olduğumuz sivri burunlu stiletto ayakkabı kombin görselleri seçtik. Bu stiletto kombinleri size ilham verebilir.

sivri burun 20

Stiletto Ayakkabı Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu