Ayakkabı ModelleriKombinler

2018-2019 Sonbahar Kış: Bilekte Bot ve Çizme Kombinleri

2018-2019 Sonbahar Kış: Bilekte Bot ve Çizme Kombinleri

Rock metal tarzının en temel parçalarından olan bilekte botlar, çizmeler geçtiğimiz sezonda da kendi varlığını göstermişti! 2018-2019 sonbahar kış modası için birçok markanın koleksiyonunda bilekte bot ve bilekte çizme modellerine rastlamak mümkün. Kış modası için birbirinden harika bilekte bot kombinleri ve bilekte çizme kombinleri yaparak sokak modasına damga vurabilirsiniz!

biker çizme modelleri 4

Bu moda ayakkabılar, ortaya çıkışı aslında motosiklet sürücülerinin ayak ve bileklerini korumak amacı ile tasarlanan bot ve çizmelerdi. Kim derdi ki, moda dünyasında trend olacağını. Geçtiğimiz sonbahar kış aylarında herkes ve hatta hollywood yıldızlarının da ayaklarında “ugg botlar” vardı.

biker çizme modelleri 10

Bu muhteşem “ugg botların” rahatlığına göre ilkbahar aylarında bile giyinen birçok moda bloggerlerinin sayısı epeyce fazlaydı. Artık moda değişti ve ugg botların yerini bilekte botlar ve bilekte çizmeler aldı! Hangi stilli benimsemiş olsanız’da “punk, grunge, gotik” gibi moda akımları ile ilişkiniz yoksa bile mutlaka ayakkabı dolabınızda bilekte bot, bilekte çizme modelleri olsun.

biker çizme modelleri 17

Bilekte botlar arasında da farklı stiller bulunuyor başlıca yüksek topuklu, stiletto, platform, düz tabanlı, kemerli, zincirli vb. hangi bilekte bot modelini beğenirseniz, beğenin çeşitli markaların koleksiyonlarından elde edebilirsiniz.

biker çizme modelleri 18

Bilekte Bot Kombinleri

Bu bot modellerinin kullanım alanları çok geniş hangi kıyafetlerle kombin yapacağınızı düşünmenize gerek yok! Basit bir tişört, gömlek, deri ceket, palto, elbise, kot pantolon, tayt gibi parçalarla kombine ederek giyinebilirsiniz. Esasen seçmiş olduğunuz kombinler doğru olsun.

biker çizme modelleri 24

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modasından bilekte bot ve çizme kombinleri görselleri seçtik. Bu bilekte bot kombinleri size ilham kaynağı olabilir.

biker çizme modelleri 22

Bilekte Bot ve Çizme Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu