Çanta Modelleri

2018-2019 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

Sonbahar Kış Çanta Trendleri

Kış modası aksesuarlarının en trend parçası olan çantalar elbise ve kıyafetlerin tamamlayıcısı, olmazsa olmaz aksesuar parçaları arasındadır. 2018-2019 sonbahar kış modası için birbirinden şık kullanışlı çanta trendleri yeni sezonda karşımıza çıkıyor. 2018-2019 sonbahar kış çanta trendleri ve modellerine hep birlikte bir göz atalım.

Altın renkli 2015 2016 yeni sezon çanta modelleri

Sonbahar kış sezonunun en trend çantalarında ilk göze çarpan detaylar bu yeni sezonda yine oversized modeller, kürk detaylı çantalar, süet çanta modelleri, hayvan figürlü çantalar, slogan ve grafik tasarımlı çanta modelleri, kolay taşınması için tutma sapları ve askıları, bel çantaları gibi bir çok farklı modelde çanta trendleri karşımıza çıkıyor.

Birden fazla çanta takım şeklinde 2015 2016

Son 3 yıldır modası geçmeyen “Bucket” çantalar, kutu şeklindeki çanta modelleri ve capcanlı renkler bu sezon öne çıkan çantalar arasında. Sezonun en trend ve muhteşem çantalarının görsellerini aşağıdaki galeriden inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Hayvan figürlü ve desenli çanta trendi

Sezonun en iddialı çanta trendlerine daha detaylıca inceleyerek ilham alabilirsiniz. Yeni sezon çantalar, kusursuz güzelliğinize elegant duruş sergilemeniz için ideal bir seçim olacaktır.

püsküllü çantalar kış trendi 2015 2016

“2018-2019 Sonbahar Kış Çanta Trendleri” / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu