Moda

2018-2019 Sonbahar Kış LC Waikiki (LCW) Kıyafet Koleksiyonu

Sonbahar Kış Modası: LC Waikiki (LCW) Kıyafet Koleksiyonu

LC Waikiki yeni sezon 2018-2019 sonbahar kış, koleksiyonun da birbirinden iddialı giyim ürünleri ile yeni sezonda genç kızların ve erkeklerin beğenisine sunuyor. LCW‘nin geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen LC Waikiki 2018-2019 sonbahar kış kıyafetleri birbirinden ihtişamlı ve şık, soğuk kış aylarında sizleri sarıp sarmalayacak ve sıcak tutacak kadın ve erkekler için muhteşem seçenekler sunuyor.

Lc waikiki sonbahar kış koleksiyonu

LC Waikiki birbirinden benzersiz oluşturduğu çizgilerle kendi tarzınızı yaratabileceğiniz sonbahar kış sezonunda muhteşem tasarımlı, farklı ve sıra dışı ürünleriyle kadın ve erkekler için bir çok alternatifi bir arada sunuyor. Koleksiyonda kışlık kazaklar, soğuk kış aylarında sıcacık tutacak trikolar, chino pantolonlar erkeklerin gardıroplarında yerini şimdiden almaya başladı.

Lc waikiki desenli puffer uzun mont modeli

LC Wakiki (LCW) giyim, koleksiyonunu incelemeye devam ettiğimizde rahat, şık mont ve kabanlar sonbaharın enerjisini içimize yansıtıyor adeta sonbaharın uzun hırkaları ve moda trendleri ile yorumlanan kışlık etekler, puffer montlar ve daha birçok ürün sizleri LCW mağazalarında bekliyor. Sezonun trendleri belirleyen LC Waikiki özgün tarz ve stili ile sonbaharın tüm renklerini ruhunuza yansıtıyor.

Lc waikiki kırmızı puffer mont 2015 2016 yeni sezon

LCWaikiki yeni sezon ürünleri, çok renkli ve şık bol çeşitli ürünleriyle ilk göze çarpan kadın kışlık mont ve kaban modelleri dikkat çekiyor. Genç kızlar ve erkekler içinde puffer montlar dikkatlerden kaçmıyor. Dünyaca ünlü olan markanın 2018-2019 sonbahar kış mont ve kaban koleksiyonu için birbirinden farklı çizgi ve tasarımları kendi stil ve tarzını yaratmak isteyenler için yeni sezonda oldukça ilgi görecek. Kış sezonun trendi olan kürklü yakalar, elegant duruşları ile trençkotlar, kısa deri montlar LCWakiki sokak modası sevenlerin ruhunu okşuyor.

Lc waikiki kürk detaylı deri mont 2015 2016

Sezonun vazgeçilmez giyim parçası olan kışlık kazak ve hırka modelleri LCW 2018-2019 koleksiyonunda yer verilmiş. Özellikle kadınların sonbahar kış mevsiminde ilgi gösterdikleri kazak ve hırkalar revaçta olduğunu belirtelim. Farklı stil ve tarzlarda üretilen kazak ve hırka modelleri, her tarz ve stil sahibi bayanlara hitap ediyor. Sezonun en trend kazak ve hırka modelleri ile kombin yapabilir ve güzelliğinize elegant duruşlar sergileyebilirsiniz.

Lc waikiki uzun hırka modelleri 2016 yeni sezon

 

2018-2019 yeni sezon lc wakiki ürünleri sezonun en trend kışlık etek modellerini de unutmamış. Soğuk havaları renkli ve şık etek modelleri ile karşılayarak kışın keyfini çıkarabileceğiniz birbirinden güzel kışlık etek modelleri tasarlayan LCW sizi kışında şıklığınızdan ödün vermemeniz için düşünmüş. Her sezon ve her daim olduğu gibi LC Wakiki geniş ürün çeşitliliği ile farklı stiller yaratabileceğiniz ürün yelpazesine sahip. Rengarenk ve süsleme detaylı farklı uzun etek modelleri, süet etek modelleri bu sezonda sizleri çekici kılmaya yetecek. Sezonun farklı ve çekici tunik modelleri ile sonbaharda rahatlığı ve şıklığı yakalayabileceğiniz farklı tarzda tunikler birçok renk ve modelleri ile yeni sezonda yine sizleri LCWaikiki mağazalarında bekliyor.

Lc waikiki sonbahar kış bayan tunik modelleri 2015 16

Günlük ve iş hayatınızda rahat bir şekilde giyinebileceğiniz sonbahar kış koleksiyonu yeni sezon ürünler LC Waikiki en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lc waikiki süet sonbahar kış mont modelleri

Kadınlive moda editörleri olarak 2018-2019 LCW sonbahar kış koleksiyonundan sizler için seçtiğimiz giyim parçalarına aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.

Lc waikiki yeni sezon kırmızı trençkot 2015 16

2018-2019 Sonbahar Kış LC Waikiki (LCW) Mont ve Kaban Modelleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu