Kombinler

2018-2019 Sonbahar Kış Modası: Panço Kombinleri

Sonbahar Kış Modası: Panço Kombinleri

Son zamanların en soğuk kış ayları yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı. Sert ve çetin geçecek 2018-2019 sonbahar kış mevsimi yaklaştıkça yağmur, rüzgar, ayaz ve soğuk derken çareyi kat kat giyinmekte bulacağız üst üste giyeceğimiz kıyafetlerle hoş bir görünüm kazanmamayı kim ister ki? Kazakların üzerine ceket, ceketlerin üzerine montlar, montun üzerine ise sezonun en trendi olan pançolar. Kazak, ceket, mont hepsini bir köşeye koyalım sezonun gözde modası olan panço kışlık kombinlerine göz atalım.

Kışlık panço kombinleri ve önerileri

Sezonun trend pançoları sizi klasik ve şık, feminen görünmenizi sağlarken sportif ve salaş görünümleri ile de elegant duruş sergilememize yardımcı oluyor. Ofis şıklığınızı blazer pançolarla tamamlarken, günlük giyimlerinizi ve kombinlerinizi bohem stili desenler ve püsküllü pançolarla özelleştirebiliyorsunuz. Pançoların üzerine ek olarak sıkı bağladığınız kemerleri takarak pançolardaki genişliği ve kilolu gösteren ve hoş olmayan görüntünüz ortadan kalkıyor ve yerini çok şık ve muhteşem bir görünüm kazanıyorsunuz.

panço kombinleri yeni sezon 2016

Ofis şıklığınız da, özel gecelerde, etkinlikler için yada her zaman her daim şık olabilmek için blazer kesimli panço modellerini tercih edebilirsiniz. Elbiseler, etek ve tüm klasik kıyafetlerinizin üzerine rahatça kombin yapabilirsiniz. Zahmetsiz şıklık ve sportif parçalarla da kombin yapabilirsiniz.

panço jean kombin önerileri şık görünümler

Sonbahar kış modası panço modelleri, yeni sezonda sadece ceket panço olarak karşımıza çıkmıyor. 2018-2019 sonbahar kış modası olan kazaklar da panço kesimleri ile rahat ve dökümlü havadan nasibini alıyor. Özellikle dökümlü ve bol görünümler için daha dar giyim parçalarıyla kombin yapmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi taktirde kabarık ve şişkin bir görünüm kazanırsınız bu durumda hiç hoş görünmeyebilir. Eğer salaş ve bol bir görünüm de rahat ve şık bir kombin yapmak istiyorsanız kesinlikle kemer kullanmalısınız.

panço kemerle kombinasyonu

Bohem (bohemain) stil ve tarzı her mevsimde, her kombine uygun giyim tarzı haline döndü. Bohem tarzı ve desenindeki pançoları İspanyol paça pantolonlarla kombin yaparak muhteşem ve feminen bir görünüm elde edebilirsiniz.

panco ve ispanyol paça pantolon kombinleri

Sezonun en trendi olan kap kaban seçimleri de bu sezon oldukça popüler. Ekose desenler, sade ve biraz renkli hatta camel renkler bile bu sezon oldukça iddialı. Kısacası ne olursa olsun her zaman şık ve zarif…

panço kombin önerisi sade ve şık

Pançolar görüntüsü itibari ile bazen şalı, bazen de battaniyeyi andıran görüntüsü ile doğru bir şekilde kombin yapıldığı zaman da ise zarif ve şık görünmenize engel olmuyor. Oversized panço modelleri, özellikle daha kısa, mini parçalarla kullanmalısınız. Günlük giyim stilinize şıklık ve feminen görünüm katmanız için kemer takmayı unutmayın.

panço 2016 kombinleri kış modası

Kadınlive moda ekibi olarak sizler için derlediğimiz diğer panço kışlık giyim kombinlerine aşağıdaki galeriden göz atabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

panço modeli ve kombini 2016

“2018-2019 Sonbahar Kış Modası: Panço Kombinleri” / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu