Moda

2018-2019 Sonbahar Kış Modası: Pelerin Ceket Modelleri

Pelerin Ceket Modelleri

Soğuk kış ayları iyiden iyiye kendini hissettirdiği şu günler’de şık ve güzel olmaya kararlı bayanlar, giyim konusunda pelerin ceket, pelerin mont, pelerin kaban, pelerin palto gibi ünlü markaların tasarlamış olduğu dış giyim modellerine göz atmanızı tavsiye ederim. Bu sezon oldukça iddialı pelerin modelleri ile kışın karanlığında güneş gibi aydınlatacaksınız. Tarz ve stil sahibi bayanlar kışın en sert soğuklarında bile pelerin ceket modelleri ile tarz ve stilini yeniden yaratacaklar.

Kış modası pelerin ceket mont modelleri

Pelerin tarzı ceketler, montlar, paltolar, kabanlar 2018-2019 sonbahar kış koleksiyonunda neredeyse tüm seçkin markaların kış modası koleksiyonunda yerini almış durumda. Hazır giyim markaları olan “Zara, Mango, Koton, Topshop, Stella McCartney, Pull&Bear, Burberry, H&M” daha ismini saymadığımız birçok markanın mağazalarının vitrinlerini şimdiden süsleyen pelerin ceketler her bütçeye uygun fiyatları ile pelerin stili ceket, palto, mont, kaban bulmanız mümkün.

Elif Şimal garnet pelerin ceket modelleri 2016

Bu sezon trendi pelerin ceketler, dışında sezonun en trendi olan pelerin tasarımlı dış giyim koleksiyonunda çeşitli modellerde öne çıkıyor. Spor mont, yağmurluk, kaba paltolar, sherlock holmes trençkotlar, dökümlü pelerin ceketler bu sezon oldukça tarz ve iddialı olduğunu belirtelim. Bu stil tarz dış giyim ürünlerinden dilediğinizi seçebilir kış modasını coşkuyla karşılayabilirsiniz.

Mango CAPE CAPETOWN pelerin 2016 yeni sezon modelleri

Tarz ve stili ne olursa olsun, pelerin ceket geçmişten günümüze tekrardan geri dönüş yaptı. Moda dünyasının 60’lı yıllardaki pelerin ceket modelleri günümüzde farklı bir şekilde yorumlayarak birazda eğlenceli tarz yaratarak her yaştaki kadının tercih edebileceği giyim parçası haline geldi.

Mango çizgili pelerin modelleri 2016

Lafı fazla uzatmadan özetlemek gerekirse son dönemlerin 2018-2019 sonbahar kış aylarının yeni trend parçası pelerin ceketler, görülecek. Kadınlive moda editörleri olarak sizler için çeşitli markalardan derlemiş olduğumuz pelerin ceket modellerine aşağıdaki galeriden göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Mango dökümlü panço pelerin modelleri 2016

“Pelerin Ceket Modelleri 2018-2019” / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu