Ayakkabı Modelleri

2018-2019 Sonbahar Kış Trendleri: Ayakkabı Modası

Sonbahar Kış Trendleri: Ayakkabı Modası

Yeni sezon ayakkabı modasında yeni trendleri merak eden modern ve güzel kadınlar için sezonun en trend ayakkabı modellerini bir araya getirdik. 2018-2019 sonbahar kış trendleri ayakkabı modası bu yıl birbirinden harika ayakkabı modelleri ile karşımıza çıkıyor. Şık ve çok gösterişli tasarımlarıyla kadınların aklını başından alıp götürüyor. Ayakkabı almadan önce size önerdiğimiz 2018-2019 ayakkabı modası başlıklı yazımızı okuduktan sonra alışveriş turuna çıktığınızda birbirinden şık ve harika ayakkabı modellerini dolaplarınıza eklemelisiniz.

Sonbahar Kış Gladyatör Burnu Açık Uzun Bağcıklılar

Ayakkabı tutkunu kadınlar için tasarlanan sonbahar kış sezonunda göz alıcı ve çok şık ayakkabı modellerin yer aldığı trendler arasında sıra dışı tasarımlar ve farklı çizgileri görmek mümkün. Sezon trendi olan sonbahar kış ayakkabı modelleri çok dikkat çekici tasarımlarıyla ayakkabı tutkunlarının karşısına çıkıyor! Ünlü tasarımcıların 2018-2019 sonbahar kış ayakkabı trendleri arasında dikkat çekici modeller var. Moda tasarımcıları hazırladığı ayakkabı modelleri ve tasarımlarıyla gerçekten çok ilham verici olduğunu söyleyebiliriz.

Sonbahar Kış Trendi Kalın Topuklu Ayakkabılar 2016

Sonbahar kış ayakkabı modelleri farklı ve iddialı tarzlarıyla 2018-2019 yeni sezonda kusursuz güzelliğinizin, tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Kış sezonu alışverişinizi tamamlamadan önce sizler için hazırlamış olduğumuz galerimizde sezon trendi olan feminen görünümlü ayakkabı modellerini kesinlikle incelemenizi tavsiye ederiz.

Yeni Trend Kürk Ayakkabı Modelleri

Kürk Detaylı Ayakkabılar

Sezonun en dikkat çeken kışlık ayakkabı modelleri arasında yerini alan tüylü ayakkabılar, 2018-2019 kış modası ayakkabı trendinde ilk sırada yerini alıyor. Kürklü ayakkabı modelleri çok şık ve feminen bir hava katıyor. Birçok farklı renklerde üretilen kürk ayakkabı modellerini bu sezon ayakkabı dolabınıza ekleyebilirsiniz. Yeni sezonda bu ayakkabılar oldukça revaçta!

Kış Modası Kürklü Ayakkabı Modelleri 2016

Burnu Açık Ayakkabılar

Yeni sezon, yeni trend! Sonbahar kış sezonuna girerken feminen görünmek isteyen bayanlar burnu açık ayakkabılar tercih verebilirler, sezonun en trend modelleri olan burnu açık, parmak dekolteli ayakkabıları ister çoraplı, ister çorapsız olarak giyerek sezon trendlerine ayak uydurabilirsiniz.

Burnu Açık Kış Trendi Ayakkabı Modelleri 2016

Sezon Trendi Tayt Çizme!

Geçtiğimiz sezon en popüler çizme modelleri arasında, diz üstü çizmeler yerini alırken, yeni sezon 2018-2019 ayakkabı trendleri arasında yerini alan çizmeler ise, dar, tayt tipi çizmeler sezonun en gözdesi haline geldi. Çok şık ve muhteşem tasarımlı çizmeler farklı renk seçenekleri ile sezonun öne çıkan trendleri arasında yerini almış durumda. Tayt çizme modelleri, rugan ve parlaklığı dikkat çekiyor. 2018-2019 sonbahar kış sezonunda öne çıkan çizme modelleri arasında yerini alıyor.

Kış Modası Tayt Çizmeler 2016 Yeni Trend

Kadife Ayakkabılar

Ayakkabı trendinde son zamanların en yükselen trendi haline gelen kadife ayakkabı modelleri, 2018-2019 yeni sezon kış modasında oldukça popüler ve güncel. Farklı renk alternatifleri olan kadife ayakkabılar 2018-2019 sezon trendlerinde yerini almış durumda. İster çizme, botlar olsun, İster yüksek topuklular olsun kadife modası kış sezonunda en trend kombin tamamlayıcı parçalar arasında yerini alıyor.

Kadife Ayakkabı Modelleri Kış Trendleri 2016

Yılan Derisi Ayakkabı ve Çizmeler!

Yılan derisi çanta, kemer ve daha birçok aksesuarlarda kullanılıyor. Sonbahar-kış sezonunda öne çıkan ayakkabı, çizme, bot gibi kombin tamamlayıcıları arasında bu sezon çok farklı renklerle karşımıza çıkan yılan derisi ayakkabı modelleri sezonun göz bebeği haline geldi. Oldukça dikkat çekici ve sıra dışı tasarımlı ister çizme, ister ayakkabılar farklı renk alternatifleriyle 2018-2019 ayakkabı modasına damgasını vuruyor.

Yılan Derisi Ayakkabı ve Çizme Kış Trendleri 2016

Metalik Ayakkabılar

Genellikle yaz sezonunda gördüğümüz metalik ayakkabılar, yeni sezonda farklı bir şekilde yorumlanarak 2018-2019 sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkıyor. Kış sezonun ayakkabı trendleri arasında yerini alan metalik renklerin yanı sıra golden, dore gibi farklı renk ve alternatiflerde bu sezon ayakkabı tutkunlarına sunulmuş.

Metalik Ayakkabı Sonbahar Kış Trendi 2016

Kitten Topuklu Ayakkabılar!

Kitten topuklu ayakkabılar, oldukça kısa ve ince topuklu ayakkabı modelleridir. Şık ve feminen görünmek isteyen bayanların tercihi olabilecek bu ayakkabılar 2018-2019 sezonunda trendler arasındaki yerini alıyor.

Kitten Topuklu Ayakkabı Kış Trendi 2016 Yeni

Uzun Bağcıklı Ayakkabılar

Geçtiğimiz sezonda sokak modasında rüzgarlar estiren bağcıklı ayakkabılar, 2018-2019 ayakkabı modasında güncelliğini ve popülerliğini koruyor. Etkileyici ve büyüleyici tasarımlarıyla, farklı renk seçenekleriyle tarz sahibi kadınlara hitap ediyor. bağcıklı topuklu ayakkabılar 2018-2019 yeni sezon trendleri arasında baş köşede yerini almış durumda.

Uzun Bağcıklı Ayakkabı Trendi 2016

Erkeksi Tarz Botlar

Hiç kuşkusuz ki 2018-2019 sonbahar kış sezonun en çok revaçta olan ayakkabıları erkeksi botlar! Bayan bot modelleri arasında yerini alan erkeksi botlar, tasarımcılar tarafından biraz daha kabaca tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 2018-2019 yeni sezon ayakkabı trendleri arasında farklı ve sıra dışı tasarımlarıyla oldukça ilgi görüyor.

Erkeksi Bot ve Ayakkabı Modelleri Kış Sezonu 2016

Taş Detaylı Ayakkabılar!

Şık ve farklı süslemeli taş işlemeleriyle dikkat çeken bayan ayakkabıları, 2018-2019 trendleri arasında büyük taşlarla süslenmiş, nakışlı, işlemeli ayakkabı modelleri bu sezon oldukça güncel ve popüler olduğunu söyleyebiliriz. Taş detaylı ve süslemeli bayan ayakkabı modelleri bu sezon en dikkat çeken ayakkabılar ve oldukça revaçta!

Taşlı Kış Modası Ayakkabı Trendleri 2016

2018-2019 kış trendleri ayakkabı modelleri arasında en trend en moda, modelleri sizler için seçtik. Galerimizde inceleme fırsatı bulabileceğiniz kış trendleri ayakkabılar size fikir ve ilham kaynağı olabilir.

“Sonbahar Kış Ayakkabı Trendleri 2018-2019” / GALERİ

Bir önceki yazımız olan Yüksek Bel Kot Pantolonlar Nasıl Giyilir? başlıklı makalemizde yüksel bel kot ve kombin hakkında bilgiler vermiştik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu