Moda

2018-2019 Sonbahar Kış Vakko Kıyafet Koleksiyonu

Sonbahar Kış Vakko Kıyafet Koleksiyonu

Vakko kış koleksiyonunu, görücüye çıkardı. 2018-2019 doğanın tüm renkleri, sonbahar kış vakko kıyafet koleksiyonunda görebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz birbirinden şık ve muhteşem elbise, kıyafet giyim parçaları vakko kadın sonbahar kış koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Vakko sonbahar kış koleksiyonu

Vakko, birbirinden benzersiz çizgi ve stilleri ile kendi tarzınızı yaratabileceğiniz muhteşem tasarımlı kıyafetler sunuyor. Vakko 2018-2019 koleksiyonunda her zaman fark yaratan ve moda dünyasına yön veren ender firmalar arasında yerini alıyor. Sonbahar kış trendlerini belirleyen ve farklı kültürlerin özgün çizgileri ve bohem ruhunu yansıtan sonbaharın tüm renklerini bünyesinde barındırıyor.

Vakko 2016 bluz koleksiyonu

Vakko sonbahar kış koleksiyonunda sofistike ve “Autumn Leaves” “Cool Nights” tasarlanan 3 farklı tema üzerinde hazırlanan 2018-2019 sonbahar kış vakko kıyafet koleksiyonu kusursuz güzelliğinize zamansız şıklık katıyor. Tarz sahibi kadınların tercihleri arasında olan vakko sonbahar kış koleksiyonunda kendi stilini yaratacak kadınlar için özgün, sıradışı ve muhteşem giyim parçalarıyla kalpleri fethediyor. Vakko 2018-2019 koleksiyonunda hazırladığı 3 farklı temadan oluşan özgün giyim parçaları mevsimin ışıltısı ile büyülemeye devam ediyor.

Vakko 2016 cool nights tema koleksiyonu

Vakko sonbahar kış koleksiyonun temalarından olan boho ve bohem ruhunu yansıtan teması “Bohemian Chic” şehirli kadını bohem tarzı ve stili ile buluşturuyor. Vakko‘nun gizemli ve farklı kültürlerin birleşimiyle ortaya çıkardığı koleksiyonda özgür ruhun etkileri yansıyor. Rahat ve şık hatlar, kadifeler, ekose ve kürk detayları, brokarlar, patchwork gibi ince detaylar Vakko koleksiyonunda etkileyici ve dikkat çekiyor.

Vakko 2016 kadın en özel koleksiyon

Vakko koleksiyonunu incelemeye devam ettiğimizde yer alan bol ve kısa kesimli pantolonlar, ceketler, oversized trikolar, yelekler, uzun ve kısa etekler ile dikkat çeken vakko kadınların kalbine giden yolu çok iyi biliyor. Ayrıca koleksiyonda kürk detaylı botlar, topuk bantlı süet ayakkabılar, renkli bağcıklı loaferlar ve patchwork çantalar ile farklı bir tema oluşturan vakko zamansız şıklık katıyor.

Vakko 2016 kış kürklü palto

Sonbaharın tüm renklerini bir araya toplayan vakko 2018-2019 özel sonbahar kış kıyafetleri ile hayat buluyor. Renk ve çizgileri ile 5 gruba ayrılan “Autumn Leaves” teması sonbaharın tüm güzelliklerini vakko elbise ve kıyafetlere yansıtıyor. Sonbaharın barındırdığı detaylar, yapraklar, ağaçlar, giyim parçalarına ilham kaynağı oluyor. Vakko kış modası koleksiyonunda grinin tonları, buz mavisi ve acı kahvelerin ortaya çıkardığı gölgeler kışın gizemini adeta yaşatıyor.

Vakko 2016 şık koleksiyon

Vakko‘nun muhteşem kış kıyafetleri gizemli dünyasını kışın sis tonları paltolara, ceketlere, elbise ve trikolara yansıtıyor. Kırmızı ekoseler, renk detaylı çizgiler, jakarlar da Vakko kış koleksiyonunu bir adım daha ileriye taşıyor. Eşsiz ve benzersiz tasarımlar Vakko bluzlara da yansıyor. Uçuk yeşil petrol renkleri, buz tonları adeta göl manzarasını yaşamanızı sağlıyor. Tüm renk ve su tonlarını elbiselere, ipek gömleklere, paltolara ve örme kıyafetlere yansıtan vakko mahsum ve kusursuz şıklığı yakalamanıza olanak sağlıyor.

Vakko bohem koleksiyonu 2016

Kış mevsimine aykırı olan beyaz rengi vakko siyahla bütünlüğünü sürdürmesi ve tek başına kullanılması ile tüm dikkatleri üzerinize çekmeye yetebiliyor. Kış aylarının beyazını sadece gömlek ve trikolarda değil pantolon ve dış giyiminiz de kullanmanız karanlık ve soğuk kış aylarını aydınlatarak içinizi ısıtıyor. Vakko‘nun kış güneşi olarak adlandırdığı renklerden olan serin sarılar, somonlar soğuk kış aylarında sizleri sarıp sarmalıyor.

Vakko ekose ceket trendi 2016 koleksiyonu

Vakko 2018-2019 kış koleksiyonunda gri, kahve, siyah ve lacivert gibi renklere, sıcak renkler ile enerji depoluyor. Vakko‘nun yeni sezon trendleri arasında olan ana teması “Cool Nights” siyahın vazgeçilmez gücünü ortaya koyuyor. Taş detayları, danteller, kadife ve satenler bir araya gelen vakko büyülü dünyasında sizleri bekliyor. Uzun ve kabarık ceketler, kaşmir trikolar ve ipek gömleklerle farklı tarz yaratan tema, süet veya saten topuklu ayakkabılarla tamamlandığında elit bir görünüm kazandırıyor.

Vakko kürk yelek koleksiyonu 2015 2016

Vakko 2018-2019 sonbahar kış sezonun da muhteşem 3 ana tema’da oluşturduğu tüm giyim parçaları sonbaharın tüm renkleri ile buluşuyor. Mevsimin tüm gösterişli ve ihtişamlı giyim parçalarını vakko kadın koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Vakko kürklü yelek koleksiyonu 2016

Kadınlive moda editörleri olarak vakko 2018-2019 sonbahar kış kıyafetleri yeni sezon koleksiyonundan en güzel görselleri sizler için seçtik ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Aşağıdaki galeriden vakko kadın koleksiyonunu inceleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Vakko sonbahar kış koleksiyonu 2015 2016

2018-2019 Sonbahar Kış Vakko Kıyafetleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu