Kombinler

2018-2019 Yaz Modası: Palazzo Geniş Bol Kumaş Pantolon Kombinleri

2018-2019 yaz modası olan bol kumaş pantolonları gardıroplara eklemenin tam zamanı. Kavurucu ve sıcak yaz aylarında sizlerin serin ve ferah kalmanıza yardımcı olabilecek palazzo pantolon olarak da bilinen pantolonlar 2018-2019 yaz sezonun da oldukça güncel ve popüler giyim parçaları arasında olduğunu söyleyebilirim. Bu yıl sokak modasında sıkça göreceğimiz palazzo pantolon kombinleri bol kumaş kesimleri, desenleri, düz, puantiyeli, renkli modelleri ile yaz aylarının trend pantolon modelleri arasında yerini çoktan almış durumda.

Bol kumaş pantolonlar

Palazzo geniş ve bol pantolonlarla giyebileceğiniz kıyafet, elbiselerden oluşan muhteşem ve çok harika kombin koleksiyonu sizler için hazırladık. Moda trendlerini takip etmek istiyorsanız, bol kumaş pantolonları gardıroplara eklemenizi tavsiye ediyoruz. Farklı kesimli ve baskılı hatta renkli pantolon modellerini her yerde rahatlıkla giyebilir ve feminen bir görünüm kazanabilirsiniz. Kusursuz güzelliğinize elegant duruş sergilemeniz için geniş pantolonları yüksek topuklu ayakkabılar ile giyerek küçük ama etkili aksesuarlar kullanarak zamansız şıklığı yakalamak mümkün olacaktır.

Bol geniş paça desenli pantolon kombini

Palazzo bol kumaş pantolonlar 30’lu yıllarda Coco Chanel ile moda dünyasına girerek yön vermeye başladı. Geniş kesimleri olan kumaş pantolonlar 60 ve 70’li yıllarda ise kadınlar tarafından en çok beğenilen pantolon modelleri arasına girdi. 70’li yıllarda moda olan bol kesimli pantolonlar bugün günümüze kadar gelerek 2018-2019 yaz sezonunda yeniden trendler arasına girmeyi başardı. Geniş kesimli bol pantolonlar günümüz de farklı bir yorum katılarak ve tasarlanarak capcanlı, parlak ve çarpıcı desenleri ile yeniden harmanlanarak bu yıl trendler arasına girdi.

Bol geniş paça kumaş pantolon kombini 2015

Rahat ve geniş bol kumaş pantolonları, doğru bir şekilde kombin yapıldığında kusursuz güzelliğinize çarpıcı ve şık bir tarz kazandırıyor. Muhteşem pantolonları özel günlerde, etkinlerde, davetlerde giyebileceğiniz gibi günlük yaşantınızda da çok rahat ve şık görünümler elde ederek giyinebilirsiniz. Şık ve rahat güçlü stiller elde edebileceğiniz plazzo pantolonları dolaplarınıza eklemeyi unutmayın.

Bol geniş yırmaçlı kumaş pantolon modeli

Palazzo geniş bol kumaş pantolonlar nasıl giyilir?

  • Kısa boylu bayanlar bu tarz pantolon tercihlerinde yüksek topuklu ayakkabılar ile giyinebilirler. Ayrıca bol geniş pantolonların yüksek bel modellerini tercih etmelisiniz. Aksi durumda boyunuz olduğunuzdan daha kısa görünebilir.
  • Platform topuklu ayakkabılar giydiğiniz de bile bol kumaş pantolonlar yere kadar uzun olmalı ve ayakkabınızı örtmelidir.
  • Yüksek bel geniş kumaş pantolonlar ile daha uzun boylu görünüm kazanabilir ve üzerine giyeceğiniz gömlek veya bluz tarzı giyim parçalarını pantolonun içerisine sokarak bel kısmınızı vurgulamaya yardımcı olurken aynı zamanda kusursuz güzelliğinize kadınsı bir görünüm kazandırabilirsiniz.
  • Geniş pantolonları özel günlerde, davetlerde, etkinlerde abiye bluz veya ipek bluzlar ile bütünleştirebilir ve elegant bir duruş yaratabilirsiniz. Bol kumaş pantolonlarda pudra, bej, siyah renklerdeki geniş pantolonları tercihleriniz arasında olabilir.
  • Palazzo bol kumaş pantolonları günlük hayatta tercih edebileceğiniz desenli, parlak renkli, puantiyeli pantolonları günlük yaşantınızda rahatlıkla kendi tarz ve stilinizi yaratarak giyebilirsiniz.

bol kesimli kumaş pantolon

Bu yazımız da sizlerin ilgisini çekebilir ; Kuşaklı bol paça pantolon modelleri

Kadınlive Kadın ekibi olarak sizler için hazırladığımız bol geniş kumaş palazzo pantolon koleksiyonunu aşağıdaki galeriden inceleleyerek fikir ve ilham alabilirsiniz.

Geniş kumaş pantolonlar

“Yaz Modası Geniş Bol Kumaş Pantolonlar” / GALERİ

Bir önceki yazımız olan Hint yağı ile kirpik nasıl uzatılır? başlıklı yazımızda kirpik uzatma ve bakımı hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bu makalemizi incelediniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu