Moda

2018-2019 Yaz Plaj Modası: Yüksek Belli Bikini Modelleri

Yaz Plaj Modası Yüksek Belli Bikini Modelleri

Havaların iyice ısındığı şu günlerde tatil, deniz, plaj planı yapan bayanlar için retro tarzı yüksek belli bikini modelleri ile 2018-2019 yaz tatil sezonuna damga vuran siz olun. Kusursuz güzelliğinize zamansız şıklık katan ve bacak boyunuzu daha uzun, zarif gösteren yüksel belli bikiniler tarz ve stil sahibi kadınların tercihleri arasında olabilecek birbirinden şık ve ihtişamlı bikini modellerini bir araya topladık…

Yüksek bel bikini modelleri

Markaların koleksiyonlarını süsleyen yüksek bel bikini modelleri muhteşem tasarımları ile 2018-2019 yaz sezonun da oldukça iddialı modellerle karşımıza çıkıyor. Bu sezon tatil alışverişlerinize çıkmadan önce markaların koleksiyonlarındaki yüksek bel bikini modellerine göz atmalısınız. Yaz tatili planlarınız da ne giysem nasıl mayo ve bikini alsam diye karar veremediyseniz bizim sizlere önerimiz ise 2018-2019 yaz sezonun yükselen trendi olan yüksek bel bikini modellerini tercih edebilirsiniz.

içek desenli yüksek bel bikini modelleri

Yüksek bel bikiniler, bu sezon oldukça güncel ve popüler olduğunu söyleyelim. Vücudunuzu daha çekici olmasını sağlarken aynı zaman da bacak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayan bu muhteşem retro bikini modelleri ile elegant duruş sergilememize yardımcı oluyor. Bir çok markanın tasarımcıları vücut kusurlarını kapatmak için tasarladığı yüksek bel bikini modelleri, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayanların tercihleri arasında yerini almış durumda.

Desenli yüksek bel bikini modelleri

Kadınlive moda editörleri 2018-2019 yaz plaj modası için yüksek belli bikiniler arasında en güzellerini seçtik… Bu  yüksek belli bikini modelleri bir çok markaların koleksiyonlarında mevcut olan bikini modellerini aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz. Yaz tatili için bikini modelleri arayışı içindeyseniz sizlere ilham ve fikir verebilecek modellere göz atın.

Leopar desenli yüksek bel bikini modelleri

Yüksel Belli Bikini Modelleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu