Kombinler

2018-2019 Yaz Trendleri: Püsküllü Elbise Modelleri ve Kombinleri

Yaz Trendleri: Püsküllü Elbise Modelleri ve Kombinleri

Bu sezonun belirgin detaylarından biri de püsküllü elbise trendleri. Kıyafetlere hareket katan püskül çeşitli biçimlerde, gece elbiselerinden tutun, günlük giyim parçalarında, aksesuarlarda ve her yerdedir.

saçaklı püsküllü elbise modelleri 1

Ancak püsküllü elbise kombinleri yaparken dikkatli olmak lazım. Çünkü, düzgün ve yerinde kullanılmadığında akıllıca olmak yerine aksine ortaya yorucu, karışık görüntü çıkabilir.

saçaklı püsküllü elbise modelleri 2

Günlük giyim parçalarında püskül detayı giyiminize hareket katacak. Parlak olmayan renklerde püsküllü çanta, basit pantolon, şort veya etek ile kombinler yapabilirsiniz. Ayrıca tercihiniz püskül ayrıntılı etek ise üst kıyafetlerinizi daha düz ve sade olmasına dikkat edin.

saçaklı püsküllü elbise modelleri 3

Hem uzun, hem de kısa gece elbiselerinde elbette, püskül detayları çok ilginç görünür. Ancak püsküllü elbise modelleri tercih ederken, 1920’lerden çıkmış gibi görünmemek için diğer giyim parçalarının modern olmasına dikkat etmek lazım. Bu püsküllü elbise deri kıyafetlerde püskül detayı çok iddialı görünüm yaratıyor.

saçaklı püsküllü elbise modelleri 22

Ayrıca püskül detayı cowgirl, bohem ve hippi stillerinin ayrılmaz parçası olarak kabul edilir ve bu tarzları sevenler yaz aylarında stillerinden el çekmeden şık görünebilirler. Püskül detayını elbiseleriniz de kullanmaktan çekiniyorsanız aksesuarlarda, çanta ve ayakkabılarda, şallarda tercih edebilirsiniz.

saçaklı püsküllü elbise modelleri 23

Kadınlive Kadın Ekibi olarak sizler için bir dizi püsküllü elbise modelleri ve kombinleri sunuyoruz. Kombinleri incelemek için foto galeri resimlerin üzerine tıklayıp inceleye bilirsiniz. Ayrıca bu trend hakkındaki düşüncelerinizi bizler ile yorum kısmından paylaşmayı da unutmayın. :) Sevgi ile kalın…

saçaklı püsküllü elbise modelleri 15

2018-2019 Püsküllü Elbise Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu