Saç Renkleri

2015 Yeni trend: Bal köpüğü saç renkleri

2015 yeni sezonda trendler arasında olan bal köpüğü saç renkleri sezon trendi olarak en güzel renkler arasında yerini aldı. Kadınlar için güzel saç stilleri ve modelleri arasında yer alan bal köpüğü saç renkleri 2015’in en dikkat çekici saç renkleri ve modelleri olarak biliniyor.

Sizde 2015 ilkbahar yaz aylarına girerken farklı bir saç stili ve modeli ile tarz görünmek istiyorsanız bal köpüğü saç modelleri ve renkleri ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Dikkat çeken görünüme saç modeline sahip olabilirsiniz. Bal köpüğü saç renklerini birçok ünlülerin tercihleri arasındadır.Bu saç renklerine günümüzde ve günlük yaşantımızda bal köpüğü saç modelleri ve renkleri 2015 yılında trendler arasında göreceğiz.

2015 ilkbahar yaz sezonu gelmesi ile trend saç renkleri arasında olan bal köpüğü saç renkleri doğru şekilde renklerini tutturan bayanlar için gerçekten göz alıcı görünüm kazandırıyor. Bal köpüğü rengi etkileyici ve cazibeder renktir. Bal köpüğü rengini tutturmak bazen zor olabiliyor. Özellikle bal köpüğü rengini isteyen bayanlar evde kendileri denemelidir. Ortaya turuncu bir saç rengi çıkabiliyor. Kendi kuaförünüze danışarak yahut işlemi kuaförünüzün uygulaması doğru olacaktır.

Bir çok satış yerlerinde bal köpüğü rengi adı ile saç boyası satılmakta. Evde kendileri deneyen hanımlar birçoğu maalesef bal köpüğü saç rengini tutturmakta çok zorluk çekmişlerdir. Bal köpüğü rengi çok açık olmalı nede çok koyu olmalıdır. Bal renginizin sağladığı avantaj ise mevsimlik renkler olmasıdır. Hem yaz aylarında hemde kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2015 bal köpüğü saç rengini evde kendim hazırlamak istiyorum diyen hanımlarımız olabilir. Sizler için Kadınlive Kadın ekibi olarak yapılması gerekenleri anlatacağız. Bal köpüğü rengini yakalayabilmek için ilk olarak Kahve köpüğü saç boyası ve altın sarısı tonları karıştırmamız gerekir, bu şekilde bal köpüğü saç rengini elde edebiliriz.

Özellikle koyu saçlı bayanlar bal köpüğü rengini kullanmak istiyorsa mutlaka küllü kahve saç boyası veaçık sarı tonları karıştırmaları gerekir. Bu şekilde bal köpüğü rengini elde edebilirsiniz. 2015 ilkbahar yaz sezonun bal köpüğü saç modellerine bakıldığında orta boy uzunluğa sahip saçlar daha uyumlu renk olduğu söylenebilir.

Bal köpüğü saç modelleri ve renkleri bakımı zor renk olduğu için uzun saçlı hanımlar iyi düşünsünler. Bal köpüğü saç rengine saçlarını boyamalarını tavsiye ediyoruz. Bronz bir tene sahip hanımlar ise saç renginiz mutlaka bal köpüğü olmalı, teninize uyum sağlayan ve güzelliğinize güzellik katacak bir renktir. Açık tenli hanımlar için bal kahve tonları karıştırarak saçlarında göz alıcı ve çekici bu rengi yansıtabilirler.

2015 trend saç renkleri olan bal köpüğü saç renkleri ve modellerinin fotolarını sizler için hazırladık. Bu saç rengi ve modelleri galerimizi inceledikten sonra sizlere fikir ve ilham verebilir.

Bal köpüğü 2015 saç renkleri modelleri için foto galeriyi görüntüleyin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu