Moda

Kış Modasının En Popüler Kıyafet Trendleri

Kış Modasının Popüler Trendleri

Kış modasının en popüler kıyafet giyim parçalarını merak mı ediyorsunuz? Kış sezonunun en popüler giyim parçalarını keşfetmek isterseniz sizin için en trend 6 parçayı bir araya topladık. Bu kış mevsiminde alışveriş turuna çıkmadan önce popüler olan moda trend akımlarına göz gezdirmeniz de büyük fayda var diyebilirim.

Bu kış sezonunda neler mi moda? Birbirinden harika ve çeşit çeşit motifli elbiseler çok moda, ekose etkisi hala yükselen trend olarak devam etmekte, çizgi film temalı kıyafetler oldukça popüler, yaz motiflerinden olan çiçek desenleri kışa uyarlanmış ve oldukça güncel bir trend olduğunu hatırlatalım. Şimdi gelin hep birlikte kış modasının en trend ve popüler parçalarını inceleyelim.

01. Renkler ve motifler sezonun trendi

2015-kis-trendleri-modasi-1

Peri hikayeleri, masallardan ortaya çıkartılmış gibi görünen bu motifli kıyafet tasarımları oldukça güzel ve moda akımı içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Farklı desenlere sahip hayvan figürlü ve masal kahramanları temalı bu kıyafetler doğa ile özleştirilmiş.

02. Ekose desenleri oldukça güncel

2015-kis-trendleri-modasi-3

Ekose desenleri her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça güncel ve çok şık! Birçok ünlü moda tasarımcıları koleksiyonlarında ekoselere oldukça geniş yer vermiş diyebilirim.

03. Çizgi film temaları

2015-kis-trendleri-modasi-2

Hepimizin bir çizgi kahramanı mutlaka olmuştur. Bu şık tasarımlı kıyafetler genç kızların ilgisini daha çok çekse de herkes tarafından seviliyor ve beğeniliyor. Özellikle bu yıl genç kızlar için yeni bir trend yaratacak çizgi film temalı tasarımlar öne çıkıyor.

04. Siyah elbiseler üzerinde güller açtı

2015-kis-trendleri-modasi-4

Sezonun diğer bir trendi ise siyah elbiseler üzerinde büyük motifli güller dikkat çekiyor. Parlak renk tonlarındaki çiçekler, güller siyah renk üzerinde oldukça şık, ışıldıyor. Gül desenlerine sahip siyah elbise modelleri bu sezon koleksiyonunda bir çok ünlü marka sergiledi.

05. Çiçek desenli kıyafetler

2015-kis-trendleri-modasi-6

Yaz temalı çiçek elbiseler, kış sezonunda da tasarımcıların koleksiyonları süslemeye devam etmekte. Dünyaca ünlü markaların kış koleksiyonlarında yer alan çiçek detaylı kıyafetleri göz doldurucu olduğunu itiraf etmeliyim.

06. Hayvan desenli parçalar

2015-kis-trendleri-modasi-5

Bu kış sezonunda özellikle de leopar desenli şık tasarımlar ön planda olduğunu söylemek mümkün. Yine bu yıl çok moda olan hayvan desenleri kıyafetler, ayakkabılar, çantalar gibi parçalarda oldukça sık sık rastlayacağız. Kendisinden emin kadınların ilk tercihleri arasında olan hayvan desenleri oldukça şık bir trend.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu