Makyaj

2018-2019 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

İlkbahar yaz modasının gösterisi sırasında sadece giyim trendleri değil, saçlar, aksesuarlar, makyaj trendleri hakkında da önceden fikir sahibi oluyoruz. Bugün ise 2018-2019 ilkbahar yaz makyaj trendleri yeni sezonunda nelerin ve hangi renklerin ön planda olacağından bahsedeceğim.

Bu sezon göz gölgelerine 2 renk ve tonları öne çıkıyor: Mor ve lacivert. Eğer bu renkler size yaraşırsa kullanmaya başlayın :) Mor renk sadece göz gölgesinde değil, ayrıca dudak boyasında da trend renklerden olacak. Mavi göz farının podyumlarda daha kalın sürme biçiminde çekilmesinde dikkat çeken bir detay vardı. Neon renk tonu ve coral rengin karışımı turuncu tonları bu sezon dudakların çok iddialı olacağından haber verir.

2015 ilkbahar yaz makyaj trendi 2

Bu kadar iddialı renkler bir yana bu sezon yokmuş gibi görünen, doğal makyajda trendler arasındadır. Ancak, bu demek değildir ki, makyajsız solgun cilt trend. Aksine bu sezonda sağlıklı görünen, parlak, canlı yüz modadır. Ayrıca azıcık güneşte yanmış gibi görünen altın cilt ve canlı, parlak yanaklar, çekici görünümlü dolgun kirpikler… Ancak bu sezon sadece üst kirpikler değil, hem de 60’lı yıllardan ilham alınan dolgun alt kirpiklerde modadır.

2015 ilkbahar yaz makyaj trendi 11

Kalın çekilmiş retro ve modern tarzın karışımı sürmeler… Bu sezon sadece cat-eye (kedi gözleri) kalın ve uzun çekilmiş sürmeler değil, hem de retro tarza yakın grafik biçimli sürmeler de trend. Başka bir trend, ilkbahar-yaz sezonunda 90’ların makyaj modalarından olan beyaz sürme ve beyaz göz farı.

2015 ilkbahar yaz makyaj trendi 22

Birkaç yıldır trend olan kalın ve doğal görünümlü kaşlar yine trend olarak kalır. Kalın kaşlar bence hanımları daha genç gösterir. Sizler için Kadınlive Kadın ekibi olarak yaz makyajı modasından bir dizi fotolar sunuyoruz, Bu fotolar size fikir ve ilham kaynağı olabilir.

2015 ilkbahar yaz makyaj trendi 9

2018 2019 İlkbahar yaz makyaj trendleri foto galeriyi görüntüleyin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu