Kombinler

Bol Paça Pantolon Nasıl Kombin Yapılır?

Bol Pantolon Kombinasyonları

Bol paça pantolon kombinleri bu yılda sokak modasında bayanların seçeceği stiller arasında yer almaktadır. Pantolonun bol oluşu bu yaz günlerinde kavurucu sıcaklarda bunalmaktan kurtulmanıza yardımcı olurken sizi serin tutacak pantolon modellerinden aynı zamanda değişik kombinlerle hoş bir görüntü sağlayabileceksiniz.

Bilekte Biten Bol Pantolon ve Beyaz Gömlek Kombini

Uzun boylu bayanlar tarafından tercih edilen bol pantolonlar boyu kısa olanlarda doğru bir kombinle ideal bir görünüme sahip olabilirler. Önemli olan bazı stil ipuçlarını dikkatlice takip etmektir. Peki bol paça pantolon nasıl giyilir? Bu konu hakkında Kadınlive kadın ekibi olarak kısa ve uzun boylu bayanlar bol pantolon kombinleri yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bazı stil önerilerini paylaştık.

Bol Pantolon ve Kısa Üst Kombini Feminen Tarz

Kısa Boylular Bol Pantolon Nasıl Giyinmeli?

Kısa boylularda en önemli püf nokta ise, kombin yaparken uzun boylu uymuş algısını yaratacak parçalar kullanmak gerekir. Bol pantolonlar topuklu ayakkabı ve pantolonun bel bölgesinden başlamasıyla kısa boylu bayanların daha uzun görünmesini sağlayacaktır. Bol pantolon modelleri yerleri süpürmesi de uzun göstereceği gibi zayıfta gösterecektir. Bu öneriler dahilinde yapılan kombin gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Dantelli Kısa Üst Bol Pantolon Kombinleri

Uzun Boylular Bol Pantolon Nasıl Giyinmeli?

Uzun boylu bayanlar ise bu pantolonlarının altına spor babetlerle güzel bir kombin yaratabilirler. Ayrıca bu yaz aylarında yere değecek şekilde olan pantolon paçası ile sandalet giymeniz hem rahatlamanızı sağlayacak hem de trend bir görünüm sağlayacaktır.

lemeli Bluz ve Bol Paça Pantolon Sokak Stilleri

Yerlere değen pantolonun aksine boyu bilekte biten pantolonlar basenleri geniş bayanlar için çok uygun olacaktır. Dikkatleri ayak bölgesine çekileceğinden basen bölgesinin geniş oluşu dikkat çekmeyecek aksine dar bir algı yaratacaktır. Kombinlerini değişik tarzda yaratmak isteyenler ise düz tişört, blazer ceket kullanabilirler. Bu şekilde kombinlenen kıyafetler sizi daha da maskülen bir tarza sokabilir.

Yüksek Belli Bol Pantolon ve Çizgili Gömlek Kombini

Bu içerikte ilginizi çekebilir; İspanyol paça pantolon nasıl giyilir?

Bol Pantolon Kombinleri / GALERİ

Dantelli Kısa Üst Bol Pantolon Kombinleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu