Makyaj

Yeni Trend: Tırnak Şekilleri Modası

Tırnak şekilleri modası

Bu sezon tırnak şekilleri trendi geçen sezonla hemen hemen aynıdır. Tırnak şekilleri modasında en çok tercih edilen form’lar birkaç sezondur ki değişmedi. Geçtiğimiz yıllar da daha çok dikdörtgen tırnaklar moda olsa da, yeni sezon trendi oval ve stiletto (sivri uçlu) tırnak şekilleri modası popüler oldu. O zamanlar daha çok hollywood yıldızlarının tercih ettiği bu tırnak şekillerini günümüzde çoğu bayan kullanmaktadır.

Tırnak şekilleri

Çok iddialı ve kullanımı zor olan stiletto tırnaklar elbette herkesin dikkatini çekmeyebilir. Bu tırnakların kullanımı için öncelikle sağlam tırnaklara sahip olmak gerekir. Günümüzde kullanımı stiletto tırnaklara göre daha kolay olan ve daha doğal görünen oval form’daki tırnak şekilleri bayanlar tarafından daha çok kullanılır.

Ayrıca tırnak şekilleri modasında “edge” denilen kenarları kesik biçimli tırnaklarda sevilir. Farklı tırnak biçimlerini denemek istiyorsanız bu tam size göre.

Tırnak şekilleri arasında daha garip tırnak şekli ise “duck feet” (ördek ayağı) denilen şekildir. Tırnak modasında eğilimler şunlardır bayanlar. Kendi zevkinize göre tercih yapmak ise size kalıyor. Sizler için seçmiş olduğumuz tırnak modellerinin fotoğraflarını sunuyoruz.

Tırnak şekilleri / GALERİ

Stiletto tırnak şekilleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu