Moda

Chanel Elbise Modelleri

Chanel Elbise Modelleri

Dünyaca ünlü marka Chanel yeni sezon‘da birbirinden iddialı tasarımları ile kadınların gönlüne her sezon olduğu gibi bu sezon’da taht kuruyor. Chanel‘in iddialı koleksiyonundaki tasarımlar oldukça dikkat çekici ve bir o kadar da feminen tarz olduğunu söylemek mümkün. Markanın ürettiği parçalar arasında ayakkabı, çanta, kıyafet ve hemen her alanda moda dünyası için tasarladığı eşsiz parçaları görebilmek mümkün olduğunu belirtelim. Chanel büyük başarılara imza atarken gelin yeni sezon Chanel elbise modellerini yakından inceleyelim.

chanel elbise modelleri 14

Kadınlar Chanel‘in büyülü dünyasında adeta kaybolacak! En tarz ve stil sahibi elbise modelleri bu koleksiyonda yerini almış durumda. Farklı tasarımlarıyla göz dolduran ve dikkat çeken detaylar bu sezon stil sahibi kadınların gözdesi haline gelecek gibi görünüyor. Chanel tasarladığı elbise koleksiyonunda, hem günlük elbiseler hem abiye tarzındaki elbiseler ve çok şık modellerin buluştuğu bir koleksiyona imza atmış diyebilirim.

chanel elbise modelleri 1

Kadınsı ve çekici görüntülere sahne olan Chanel elbise modelleri arasında en çok dikkat çeken modeller ise, bordo, mürdüm, saks mavisi ve metalik tonlardaki elbiseler öne çıkıyor. Sonbahar/kış sezonunda günlük yaşantımızda sık sık yer alacak metalik tonların ilk sırasında gümüş ve bronz renklerdeki elbiseler geliyor. Yaz aylarında ise, sandalet ve taytlar ile kombine edilmiş gümüş ve bronz detaylar, önümüzdeki birkaç sezon daha Chanel imzalı elbise modelleri arasında sık sık rastlayacağız.

chanel elbise modelleri 2

Yeni sezon, yeni yıl coşkusu girdiğimiz şu günlerde modanın başkentinde defilelere çıkan eşsiz sonbahar/kış Chanel koleksiyonu, her sezon olduğu gibi renkli görüntülere sahne oldu. Yine modern ve çekici kadınların tercihi olabilecek bu eşsiz ve iddialı kıyafetler şehirli kadınların tercihleri arasında olacak! Eğer iddialı görünmeyi ve giyinmeyi seviyorsanız, Chanel markasının yeni sezon elbise koleksiyonuna göz atmanızda büyük fayda var. Eşsiz koleksiyondaki elbiseler dekoltesi ve renkleri ile daha birçok detaylarıyla sizi büyülemeye yetecektir.

chanel elbise modelleri 9

Sizin için derlediğimiz Chanel elbise modelleri ve eşsiz koleksiyonuna galeriden göz atabilirsiniz. Kim bilir bu muhteşem kıyafetler belkide size ilham kaynağı olabilir. Daha fazla söze gerek yok, sözün bittiği yer! Sizi Chanel eşsiz koleksiyonu ile baş başa bırakıyorum.

chanel elbise modelleri 12

Chanel yeni sezon elbise modelleri / GALERİ

Chanel Elbise Modelleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu