Saç Modelleri

Yılbaşı Gecesi İçin En Güzel Saç Modelleri

Yeni yıl saç modelleri, kendi stilinize özgü 2016 yılbaşı gecesi için, birbirinden şık ve farklı saç modeli yaratabilir ve bütün yıl boyunca şık ve farklı saç modelleri denemeniz için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz. Yılbaşı için en güzel ve en iddialı saç modellerini yeni yılda ünlülerin de tercihleri arasında olan 2016 yılbaşı saç modellerini Kadınlive Kadın ekibi olarak sizler için kaleme aldık.

Yılbaşı gecesi için giyeceğiniz elbiseler, kıyafetler kadar saçlarınız ve makyajınızda şık ve gösterişli olması gerekiyor. Yeni yıl için saç modellerinin yanı sıra saçlar için farklı ve şık aksesuarları gönül rahatlığı ile saçlarınızda kullanabilir ve kendinize özgü tarzı oluşturabilirsiniz. Yılbaşını nerede kutlayacağınız, nasıl bir elbise, kıyafet giyeceğiniz, makyaj ve saç modeli gibi konularda yılbaşını kutlayacağınız ortamlar sizin daha kolay karar vermeniz için yardımcı olacaktır.

Yılbaşı gecesine özel birbirinden farklı ve ilginç saç modelleri olan fiyonklu saçlar, melek figürlü saçlar, geyik figürlü saçlar, noel baba saçlar, kar tanesi düşmüş gibi saç modelleri ve aksesuarlarını 2016 yeni yıl için seçebilirsiniz. Bu tarz saç modelleri garip gibi görünse de yılbaşı gecesinde hiç kimse tarafından yadırganmayacaktır. Ayrıca saçlarınız için aksesuar seçerken saçlarınızı at kuyruğu veya topuz şeklinde yaptığınız ve saçlarınızı bu figürler ile süslerseniz yılbaşı gecesine özel saç modeli yapmanıza yardımcı olacaktır.

Yılbaşı gecesi için saç modeli, yaptırmaya ve kuaföre gitmeye zamanı olmayan bayanlar için bu tarzda saç modelleri yaparak kullanabilecekleri saç aksesuarları ile kolay ve pratik şekilde yapacağınız saç modeli tüm dikkatleri üzerinize çekebilir ve ilgi odağı olabilirsiniz. Son yıllarda moda olan saç aksesuarları oldukça popüler ve saçlarda muhteşem görünümler kazandıran saç aksesuarları bayanlar tarafından sıklıkla tercih edildiğini ve revaçta olduğunu söyleyelim.

Uzun Saçlar İçin Yılbaşı Saç Modelleri

Uzun saçlı bayanların yılbaşı gecesi için bir çok farklı tarzlarda deneyebileceği saç modelleri pratik ve harika görünümler elde edebilecekleri saçlar var. Uzun saçlı bayanlar için önereceğimiz yılbaşı saçları arasında iri dalgalı saçlar, bu saçlar sayesinde doğal bir görünüm elde ederken son derece şık saçlara kavuşabilirsiniz. İri dalgalı saçların yanı sıra toplu saç modelleri de pratik ve yılbaşı gecesi için iyi bir tercih olabilir.

Yılbaşı için uzun saç

Yarı toplu saçlar elbiselerinize uygun olarak kullanabileceğiniz saç modelleri arasında olduğunu belirtelim. Uzun saçlı bayanların diğer tercih edebilecekleri en güzel ve şık saç modellerinden biriside topuz saç modelleri olan fiyonklu topuz saçlar, dağınık topuz saçlar, sade topuz saçlar, ensede biten topuz saçlar ve balerin topuzu gibi saç modellerini tercih edebilir ve yeni yılda tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Yılbaşı için uzun yarı toplu saç

Kısa Saçlılar İçin Yılbaşı Saç Modelleri

Yılbaşı gecesi için kısa saçlı olan bayanlar pratik saç modellerinin yanı sıra saçları için aksesuarlar kullanarak muhteşem yılbaşı gecesi saç modelleri elde edebilirler. Son yıllarda en çok tercih edilen kaküllü kısa saç modellerini tercih edebilecekleri gibi çok şık ve muhteşem görünümlü saçlara kavuşabilirler. Kısa saçlara sahip bayanların tercih edebilecekleri diğer saç modeli ise ensede topuz saç modeli olabilir ve dağınık modellerdeki ensede topuz saçlar ile yılbaşı gecesi için seçmiş oldukları kıyafet için uygun saç modeli olabilir.

Yılbaşı için kısa saç

Yılbaşı İçin Saç Aksesuarı

Yılbaşına özel saç modeliniz için tercih edebileceğiniz ve saçınıza hızlı bir şekilde yılbaşı ruhu katmak isteyen bayanlar için çiçekli, taşlı, simli, boncuklu, kurdele ve süslü saç tokaları veya taç modelleri ile saçlarınıza farklı bir hava veren saç aksesuarları tercihiniz olabilir.

Yılbaşı için saç aksesuarları

Yılbaşı gecesi saçlarınız için at kuyruğu, topuz veya örgü gibi saç modellerinden faydalanamayan kısa saçlı bayanlar için sık ve gösterişli saç aksesuarları kısa saçlara hareketlendirmeye ve yılbaşına özgü stiller yaratmanıza yardımcı olur.

Yılbaşı için saç taçları

Yeni yıl için tercih ettiğiniz elbise ve giysinize uyumlu renklerdeki kırmızı, beyaz, veya yeşil gibi saçlarınıza kullanacağınız kurdele tarzı saç aksesuarı yılbaşı gecesi önemsediğinizi anlatmaya yeter. Bu tarz aksesuarlar farklı tarz ve çeşitlerini de saçlarınızda kullanabilirsiniz.

Yılbaşı için saç kurdeleleri

Saç modellerinde klasik tarz sevenlerdenseniz yılbaşı gecesi için sade saç modelinize kar tanesi saç aksesuarları kullanarak kışın sert ve rüzgarlı veya yağışlı yılbaşı gecesi görünümü verebilirsiniz. Yılbaşı gecesinin fenomeni olabilir ve tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Yılbaşı için kar tanesi saç aksesuarları

Yılbaşı gecesi için geçmiş zamandaki ve dönemdeki ilginç temaları kendinize örnek alarak yılbaşına özel saç modelleri ortaya çıkarabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda damga vuran saç modelleri fikirleri filmlerden ilham alarak farklı saç modelleri ortaya çıkmıştı sizlerde Gatsby filminden örnek alınan 1920’li yılların parti ruhunu yılbaşı gecelerine yansıtabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi gatsby parti saçları

Sizlerde filmlerin parti temalarından örnek alabilir ve ortaya çok farklı yılbaşı için özel saç modelleri çıkarabilirsiniz. Örnekte belirtiğimiz gibi Gatsby filminin parti saç modellerini inceleyebilir ve ilham alabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi gatsby parti ruhu saçlar

İlgili Ayrıca BKNZ; Yılbaşına Özel Saç Modelleri

Yılbaşı gecesi saç modellerini sizler için hazırladığımız farklı modelleri ister evinizde ister kuaförünüzde yaptırabilirsiniz. Farklı ve ilginç saç modellerini Kadınlive editörleri olarak seçtik bu saç modellerine göz atarak fikir alabilirsiniz. 2016 yeni yıl olan özel gecede kusursuz güzelliğinize elegant duruş sergileyecek yılbaşı saç modellerine aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.

‘Yılbaşı Gecesi İçin En Güzel Saç Modelleri’ adlı foto galeriyi görüntüleyin…

Bir önceki yazımız olan Sirkeli Suyla Saç Yıkmanın Faydaları başlıklı yazımızda saç bakımı ve sirkenin saçlara olan faydası ile ilgi bilgiler vermiştik. Bu yazımızı incelediniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu