Kombinler

2019 Deri Etek Modelleri ve Kombinleri

2019 Deri Etek Modelleri ve Kombinleri

Deri etek modelleri, tarz ve stil sahibi bayanların tercihi olabilecek en şık giyim parçalarından birisi. Deri etek kombinleri ile oluşturduğunuz giyim stilleri çok cool bir hava kazandırabiliyor. Son yıllarda moda trendlerine kapılan ve modanın vazgeçilmez klasikleri arasına deri parçaları bu yıl ve önümüzdeki birkaç yıl daha 2019 deri eteklerin moda akımına gireceğini söylemek hiç de yanlış bir söz olmaz!

Deri etek kombinleri

Cool şıklık kazandıran 2019 deri etekleri basit bir tişörtle kombine ederek spor bir tarz yakalayabileceğiniz gibi siyah şık bir bluzla harika stiller ortaya çıkarabilirsiniz. Stiletto ayakkabılar yada crop-out botlarla kombini tamamlayabilirsiniz. Deri etekler sokak modasında ve birçok ünlüler tarafından da tercih edilen oldukça popüler giyim parçası olduğunu belirtelim.

Deri etek modelleri ve kombinleri

Sizler için hazırladığımız deri etek trendleri listesinde 4 farklı deri etek modeli ve kombini inceleyeceğiz. Bu muhteşem 2019 deri etekler ve kombinleri sizlere ilham kaynağı olabilir. Şimdi gelin merak ettiğimiz deri etek trendlerine bir göz atalım.

Kalem Deri Etek Şifon Gömlek Kombini

01. Deri Çan Etek

deri-etek-modelleri-1

Yaz sezonun en favori ve gözde eteklerinden biriside çan etek, bu şık etek modeli güncelliğini sonbahar kış sezonuna kadar aralıksız olarak devam ettirebiliyor. Deri parçasına en çok yakışan bu etek modeli, kombin yapılması da oldukça basit ve kolay. Açık renk tonlarındaki kıyafetlerle rahatlıkla kombin yaparak şıklığı yakalamanız an meselesi!

02. Deri Kalem Etek

kalem-etek-modelleri

Deri eteklerde şıklığı yakalamak isteyen bayanlar için en ideal parça olan kalem etekler bu istediğinizi yerine getirebilecek nitelikte olduğunu söylemek mümkün. Bu deri kalem etekleri topuklu ayakkabılarla kombin yaptığınızda size çok şık bir görünüm kazandıracaktır. Stil sahibi bayanların korkusuzca tercih edebilecekleri bir model etektir.

03. Deri Mini Etek

mini-deri-etek-modelleri

Uzun ve güzel bacaklarınız varsa, mini deri etekler sizin için ideal parçalar! Çekici ve feminen bir tarz katan bu deri mini etekler, şıklığında simgesi demek yanlış olmaz sanırım. Bu muhteşem etek modeli açık renklerdeki kıyafetlerinizle kombine etmenizi öneririm. Eğer tabii ki tüm gözleri ve dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız.

04. Deri Midi Boy Etek

midi-deri-etek

Kısa boylu bayanlar için oldukça ideal bir seçim olan midi boy deri etekler, şıklığı ve tarz görünüm elde edebilirler. Ayrıca deri midi boy etek modellerinde farklı renklerdeki deri etekleri tercih ederek yaşantınıza canlılık ve neşe getirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu