Kombinler

2018-2019 Sonbahar Kış Modası: Kazak Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 Sonbahar Kış Modası: Kazak Modelleri ve Kombinleri

Sonbahar kış aylarının gelmesi ile birlikte havalar soğumaya başladı iyice muhtemelen herkes gardırobuna kış için sıcak tutacak, yünlü kazaklar ilave ediyordur. Sonbahar kış modası arasında olan 2018-2019 kazak modelleri tasarımlarıyla bu yıl moda! Kış modasına damga vurabileceğiniz birbirinden harika kazak kombinleri yapabilirsiniz.

kazak trendi modası 37

2018-2019 kış trendleri arasında yer alan kazak modası ile hem soğuktan korunacak, hem de stilinizle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Eğer hazır giyim markalarının 2018-2019 kış modası koleksiyonlarına göz gezdirdiğinizde tasarımlarıyla dikkat çeken kazak modellerine muhtemelen rast gelirsiniz.

kazak trendi modası 44

Kazak modasında renk ve desene bakarsanız bu kış 90’lı yılların etkisiyle metal ve gümüş tonlarında, açık mavi, açık pembe ve natürel renkler üzeri hayvan, yıldız ve kalp resimli olan kazak modelleri görebilirsiniz. Bu kazaklar 2018-2019’da revaçtadır.

kazak trendi modası 50

Ayrıca bildiğimiz gibi grunge ve punk moda akımının etkisiyle kıyafetler bollaştı ve fırfır detayları ön plana çıktı. Bu moda trendleriyle 2018-2019 kış modası fırfırlı kazak, oversized (büyük beden) kazak, örgü kazak, delikli kazak bu yılın moda trendleri oldu! Bu tarz stillerde kazakları giyinirken vücudunuza oturmasını ve hoş görünmesine dikkat edin.

kazak trendi modası 6

Kış Modası Kazak Kombinleri Nasıl Yapılır?

  1. Kazak kombiniyapmanın en basit ve rahat yolu skinny jean pantolon, tayt ve üzerine şık bir kazak giymektir. Bu görüntünüze stil ilave etmek isterseniz de kazakların içerisine tişört, gömlek giyip alttan çıkmasına izin verin ve boynunuza statement kolye takabilirsiniz.
  2. Desenli, çiçekli eteklerin üzerine örgü kazak modellerigiyinebilir veya pantolonlarla… Mesela kalem eteklerin üzerine bol (salaş) örgü kazak giyinebilirsiniz. Bu sayede hem sıcak tutacak hem de şıklığınızdan ödün vermeden zarif bir görünüme sahip olacaksınız.
  3. Deri etek, bisikletçi çizme ve örgü kazak kombinleri yapabilirsiniz. Bu stilde bir kombinkış modasının tüm trendlerini bir arada kullanmanıza yardımcı olduğu gibi şık bir görünümde kazanmış olacaksınız.

kazak trendi modası 20

Kadınlive moda editörleri olarak sonbahar kış trendleri olan kazak modelleri görsellerini seçtik. Aşağıdaki görseller ve kombinler size ilham kaynağı olabilir.

kazak trendi modası 28

Kazak Modelleri ve Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu