Çanta Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: En Şık Çanta Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: En Şık Çanta Modelleri

Her sezon yenilenmesi mutlak olan aksesuarlardan geleneksel çanta modelleri yer alıyor! Günlük gardırobun vazgeçilmez aksesuarı çantalar karakterinizi tamamlamak ve ruh halinizi yansıtmak için ideal bir seçimdir. 2018-2019 çanta modelleri ve trendleri arasından en şık çantaları seçtik…

dairesel çantalar

Versace, Marc Jacobs, Celine, BCBG Max Azria Dairesel Çanta Modelleri

2018-2019 ilkbahar yaz sezonunda standart formlar ve parlak, ışıltılı baskılar moda! Dairesel biçimli minyatür ve uzun zincirli çantalar ilkbaharın esas trendleri arasındadır. Bu çanta modelleri büyük kapasiteli değil, ama günlük kullanım için idealdir. Sıcak havalarda kendinize yük edeceğiniz büyük çantaları gereksiz şeylerle doldurmayın.

dairesel çantalar 1

Bu açıdan bakıldığında yuvarlak mini çanta trendleri ile hafta sonu gezmeleri, akşam yemeği ve günlük kullanımlar için elverişlidir. Dairesel çanta modelleri özellikle mat deriden hazırlanan nört renkli olanları popülerdir. Birçok ünlü marka ilkbahar yaz koleksiyonunda bu dairesel çanta modelleri görebilirsiniz.

postacı çantaları

Marc Jacobs, Acne, Prada, Aigner Postacı Çanta Modelleri

Omuz askılı klasik çanta modelleri yerine postacı çanta trendlerini tercih edebilirsiniz. Yumuşak deriden ikiye katlanmış, mektup biçimli postacı çanta modelleri kullanabilirsiniz. Sezonun en trend çantaları birçok moda tasarımcısının koleksiyonunda yerini almış durumda. Bu çantaları hem günlük, hem de gece gezmeleri için ideal bir seçim olacaktır.

postacı çantaları 1

Valextra, Proenza Schouler, Jason Wu Büyük Boy Çanta Modelleri

Büyük boy çantalar birkaç yıldır modası hiç geçmeyen trendlerden. Ama onların yeni modelleri diğer büyük çanta modellerinden çok farklıdır. 2018-2019 büyük boy çanta modelleri arasında delikli derilerden hazırlanmış zincir saplı, çiçekli ve dekoratif sepet biçimli çantalar moda! Nört renkli büyük çantalar, günlük ofis stillerine ait olsa da, yaz plaj modası içinde mükemmel görünüm sağlar.

torba çantalar

Büyük çantaların, parlak ve ışıltılı olanlarını akşam yemeğine çıkarken kullanmak mümkündür. Çeşitli aksesuar ve aplikasyonla işlenmiş çantalar kokteyl tarzının süsü olacaktır.

torba çantalar 1

House Of Holland, Marni, Chanel, Valentino Çiçekli Çanta Modelleri

Çiçek desenli olan tüm kıyafetler sezonun esas modası! Tabi ki bu moda çanta modelleri içinde geçerlidir. Çiçek desenleri hemen her koleksiyonda karşımıza çıkar. Bu trend akımından yararlanmak için çiçekli çanta modelleri zarif, şık bir imge yaratmanıza yardımcı olur. Kısacası, ilkbahar neşesi istenilen donanımlar etkisidir!

çiçekli çantalar çiçekli çantalar 1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu