Moda

2018-2019 İlkbahar Yaz Defacto Yazlık Elbise Modelleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Defacto Elbise Modelleri

Defacto uygun fiyat politikası ve moda trendlerini takip eden şık ve kaliteli elbiseleri bayanların beğenisine sunuyor. Defacto yazlık elbise modelleri 2018-2019 yaz sezonu için hazırladığı yazlık şık elbiseleri görücüye çıkardı.

Defacto yazlık elbiseler

Defacto 2018-2019 yazlık elbiseler ile bu yaz sezonuna damga vuracaksınız. Birbirinden şık ve güzel yazlık elbise modellerinden en güzel parçaları sizler için Defacto 2018-2019 yaz koleksiyonundan seçtik…

Defacto çiçek desenli uzun elbise modelleri

Defacto 2018-2019 yaz moda trendleri arasında yer alan çiçek detaylı elbiseler Defacto 2018-2019 koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Defacto‘nun koleksiyonunda bir diğer ayrıtılar ise elbise modellerinin dışında aksesuar ve ayakkabılarda dikkat çeken diğer bir ayrıntı. Tercih vereceğiniz çiçek desenli elbiseler yazın cıvıl cıvıl ve rengarenk olmak isteyen hanımların ilgisini çekiyor. Defacto yazlık elbise modasında çiçek desenli elbiseler mini ve V yaka modellerine bolca yer verilmiş.

Defacto bej rengi kemerli elbise modelleri

Günlük hayatınızda ve özel günlerinizde şıklık ve rahatlığınız ile dikkatleri üzerinize çekmek için tercih edebileceğiniz çiçek desenli V yaka elbiselere tercih verebilirsiniz. Elbisenizin altına giyeceğiniz topuklu ayakkabı veya spor ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz. Defacto mağazalarından çiçek desenli elbiseleri gardırobunuza eklemeyi unutmayın.

Defacto cep detaylı elbise modelleri

2018-2019 ilkbahar yaz defacto elbise modelleri arasında çiçek desenleri haricinde diğer dikkat çeken elbise modelleri ise dantel işlemeli elbise modelleri oldu. Günlük yaşamınızda elbise seçimleri yaparken sadece rahatlığı önemli değildir. Aynı zamanda dikkat çekici ve kadınsı bir görünüm vermelidir. Defacto 2018-2019 yazlık elbise modellerinde dantel işleme detaylı elbiseler ile tüm dikkatler sizin üzerinizde olacaktır. Dantel işlemeli elbiselere göz gezdirdiğimizde omuz, göğüs, bel bölgelerindeki dantel işlemeleri 2018-2019 Defacto elbise koleksiyonunda en çok dikkat çeken elbiseler oldu.

Defacto dantel işlemeli kemerli elbise modelleri

Defacto 2018-2019 yazlık elbise koleksiyonundan seçmiş olduğumuz en şık ve zarif elbise modellerini sizler için seçtik ve beğeninize sunuyoruz. Umarım Defacto yazlık elbise modellerini sizlerde beğenirsiniz.

Defacto V yaka yazlık elbise modeli

2018-2019 Yazlık Elbise Koleksiyonu / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu