Moda

2018-2019 Sonbahar Kış Moda Trendleri: 15 Örgü Elbise Modelleri

Örgü Elbise Modelleri

Sonbahar kış modasında örgü elbiseler, yine revaçta! Kış sezonunda rahatlığı ve şıklığı ile öne çıkan örgü elbise modelleri hem sportif, hem şık duruşuyla yün elbise modellerinin her kış sezonunda yeniden trend olmasını sağlıyor. Örgü hırkalar, örgü kazaklar, örgü elbise modelleri ve örgü pançolar kış sezonunda en sıcak tutan parçalar arasında hiç kuşkusuz. 2018-2019 yeni sezonun en trend örgü kıyafetlerini sizler için bu yazımızda derledik…

rgü Elbise Modelleri

Sezonun en trend elbise modelleri arasında örgü modelleri baş gösteriyor. Oversized adıyla bilinen bol ve salaş kazakların moda akımına kapılarak yükselen trend olmasından sonra yerine örgü kazak elbise modelleri geçti. Elbise kazaklar, triko ve kalın yünlerden elde edilerek yapılan örgü elbiseler günümüzde oldukça popüler bir hal almaya başladı. Dolayısı ile ortaya 2018-2019 kış modası yeni sezon örgü elbise modelleri çıkmış oldu.

lham Verici Örgü Elbise Modeli 2016 Stil ve Tarz

Kış kıyafetleri arasında en rahat ve dikkat çekici, soğuk kış aylarında sıcacık tutacak kıyafetler ise, eğer bize sorarsanız örgü elbise modelleri olduğunu söyleyebiliriz. Bu şık kış kıyafetlerini opak çoraplarla, taytlarınızla kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz. Kış sezonun vazgeçilmezi ve örgü elbiselerinizin tamamlayıcısı olarak da uzun çizmeleri tercih edebilirsiniz. Hepimiz dolaplarınızda acil durumlar için kıyafetler tutuyoruz. Örgü elbise modelleri de bu kıyafetler arasına ekleyebileceğiniz güzide parçalar arasında olduğunu belirtelim.

Orversized Örgü Yün Kazak Elbise 2016 Sokak Stili

 

Örgü elbiselerin kullanışlı olduğu kadar, oversized örgü kazak modellerini de aynı şekilde elbiseler gibi kullanmak mümkün. Örgü kıyafetler, 2018-2019 kış modasını esir almışken gelin hep birlikte sonbahar kış moda trendleri arasında olan 15 örgü elbise modelleri ile soğuk kış aylarında muhteşem ve şık bir stil oluşturalım.

rgü Elbise 2016 Sonbahar Kış Modası

Oversized salaş örgü kazakları elbise gibi giyinin

Son dönemlerde sokak modasının hızlı yükselen trendi olan örgü elbise modelleri, arasında en çok dikkat çeken detay ise oversized örgü kazak modellerinin elbise gibi giyilmesi dikkat çekiyor. Eğer örgü elbiseniz yoksa, uzun ve salaş olan kazaklar bu sezon ve önümüzdeki bir kaç sezon sokak modasının yükselen trendi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Dolabınızda oversized kazak yoksa, eşinizden ya da erkek arkadaşınızdan hatta babanızdan ödünç olarak isteyebilirsiniz. Eğer böyle bir şey mümkün değil diyorsanız o halde hemen bir giyim mağazasına giderek satın alabilirsiniz. Salaş örgü kazaklar, kesim itibari ile elbiseye benzemese dahi bel kısmınıza takacağınız ince şık bir kemerle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Oversized Örgü Kazak Elbise Modelleri 2016

Örgü elbise modelleri nasıl kombinlenir?

Konumuzun başında söylediğimiz gibi örgü elbise kombinleri, daha çok kış modasında opak çorap, tayt ve dizüstü çizmelerle kombin yapılıyor. Özellikle bel kıvrımlarını vurgulamak isterseniz, kış sezonunun en trend aksesuarları arasında yer alan ince kemerler kullanabilirsiniz.

Kışlık Örgü Elbise Modelleri 2016 Yeni Sezon

Dizüstü çizme modelleri, diğer bir alternatif olarak dizüstü çorapları deneyebilirsiniz. Örgü elbisenizi dizüstü çorap ve botlarla tamamlayarak modern bir stil elde edebilirsiniz. Diğer bir alternatif olarak da bu stil ve tarza gerektiği zaman topuklular ve stiletto ayakkabılarınızla da kolayca kombinler yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

rgü Elbise Kombinleri 2016 Sonbahar Kış

İlgili bunları da kaçırmayın : Diz Üstü Çizme Modelleri ve Kombinleri

Sezonun en trend örgü elbise modelleri sizler için galeride bir araya getirdik. En şık, en moda örgü elbise ve örgü kazak elbise modelleri için galeriyi inceleyin bu sokak stilleri sizlere ilham ve fikir kaynağı olabilir.

Sonbahar Kış Örgü Elbise 2016 Sokak Stili

Kış 2018-2019 Moda Trendleri 15 Örgü Elbise Modelleri / GALERİ

k Kışlık Örgü Kazak Elbise 2016 Sokak Kombini

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu