Ayakkabı Modelleri

1000 Yıl Garantili Ayakkabı Tasarımı

1000 yıl garantili ayakkabı

Ünlü moda tasarımcısı olan Chris Shellis tasarladığı ayakkabı modeli 1000 yıl garantili olduğunu belirtiyor! İngiliz tasarımcısı olan Chris Shellis paslanmaz çelik ve gümüş gibi metalleri kullandığı ayakkabı tasarımı ile dünyanın en uzun ömürlü ve garantili ayakkabı unvanını kazandı.

The Daily Mail, gazetesinde yayınlanan habere göre, ünlü tasarımcı Chris Shellis tarafından tasarlanan ayakkabının sağlam olmasının yanı sıra, Dünyadaki kullanması en rahat yüksek topuklu ayakkabısı olduğunun iddiasında bulundu! Bu ömrünüzün sonuna kadar kullanabileceğiniz ayakkabı silikon tabanlıklarla birlikte satışa sunuldu ve bu metal ayakkabının fiyatı ise 1600 dolar civarında.

1000 yıl garantili ayakkabı

48 yaşında olan Chris Shellis tarafından tasarlanan bu metal ayakkabı ve üretiminde kullanılan malzemeler sayesinde hiç bir şekilde tamire ihtiyaç duymuyor. Riviera ismi verilen bu ayakkabının diğer bir özelliği ortopedik standartlarda olmasının altını çizen Chris Shellis, bu tasarımı ortaya çıkarması tam 2 yılın sonunda ortaya çıkmış ve oldukça rahat bir şekilde giyilebileceğini iddia ediyor.

Yüksek topuklu ayakkabı, giyen kadınların çektikleri sıkıntıları çok iyi bildiğini söyleyen Chris Shellis, kadınları rahatsız eden yüksek topuklu ayakkabıların sürekli olarak tamir görmesinden dolayı böyle bir fikir aklına gelmiş ve bu düşüncesini hayata geçirdiğini dile getiriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu