Moda

2018-2019 İlkbahar Trendleri: Süet Ceket Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Trendleri: Süet Ceket Kombinleri

Bahar aylarının vazgeçilmezi süet ceket sezonu başladı. Kış paltoları ne kadar güzel ve ilginç olsa da, ilkbahar yaz sezonunun çeşitli, hafif ve renkli ceketleri kadar görkemli olmuyorlar. 2018-2019 ilkbahar trendleri arasında süet ceketler son derece güncel giyim parçaları arasında.

süet ceket kombin ve modelleri 1

Bu konumuzda önümüzdeki ilkbahar sezonun en trend parçaları olan süet ceket kombinleri hakkında konuşacağız. İlkbahar aylarının esas trendlerinden biriside süet giyim parçalarıdır. Daha çok ceket giyim parçalarında kullanılan süet, nedense kızların tercihleri arasında çok nadiren görünür.

süet ceket kombin ve modelleri 14

Moda bloggerlarının gardıroplarında süet ceketlerin az olması, en asil ve bileşik materyallerden birisi olmasıyla izah edilebilir. Fakat ilkbaharın gelişiyle trendleri takip etmek isteyen herkes gardırobunda süet ceketler, istisnai durumlarda da püsküllü ceketlerle zenginleştirebilirler.

süet ceket kombin ve modelleri 19

2018-2019 ilkbahar trendleri arasında olan süet ceketler mutlaka kısa, parlak veya pastel renk tonlarında olmalıdır. Yeri gelmişken, taba kahverengi ve gri renk süet ceketlerde tercih edilebilir. Burberry, derek lam, gucci, jason wu, trussardi, michael kors, tommy hilfiger ve fendi gibi ünlü moda markalarının ilkbahar koleksiyonlarında süet ceketler, süet yelekler görebilirsiniz.

süet ceket kombin ve modelleri 18

Gardıroplarda şimdiden yerini alması gereken, süet ceketler, püsküllü süet ceketler ilkbahar kombinleri için sizi özel kılacaktır. 2018-2019 ilkbahar süet ceket kombinleri arasında en gözde olanı ise kahverengi tonları olduğunu unutmayın!

süet ceket kombin ve modelleri 24

Süet Ceketler Nasıl Giyilir?

  • Süet ceket veya yelekler ilkbaharın diğer trendleri arasında olan jean (kot)’larla birlikte harika kombinler yapabilirsiniz. Örneğin jean (kot) tulum ve gömlek en iyi tamamlayıcıdır.
  • 70’li yılların uzun maksi elbise trendleri veya mini eteklerle de süet ceketleri giyinebilirsiniz.
  • Süet ceketlerinizi beyaz jean (kot) pantolonlarla da kombin yapabilir ve son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

süet ceket kombin ve modelleri 16

Süet Ceket Nasıl Temizlenir ve Ömrünü Uzatabilirim?

  1. Süet ceketleri, süet yelekleri üst giyim parçalarını daha uzun süre kullanmak isteyenler için küçük ama etkili ve faydalı, yararlı önerilerimiz var.
  2. Eğer yağmura yakalandıysanız ve süet ceketiniz veya yeleğiniz ıslandıysa, onu kesinlikle elinizle silmeyin! Çünkü elinizdeki yağ birikimi süet giyim parçalarına leke yapabilir.
  3. Eve geldikten sonra süet parçalarınızı kuru bir sünger yardımıyla temizleyin ve kurumaya bırakın. Bu durumu sadece ıslandığı zaman değil, arada sırada da temiz sünger yardımıyla temizlemeniz süet parçalarının ömrünü uzatır.
  4. Süet giyim parçalarınız için diğer bir yöntemse sudan koruyan spreylerdir. Bu ürünleri büyük alışveriş mağazalarında bulabilirsiniz. Bu spreyler özel zırh rolü oynadığından dolayı süet giyim parçalarınıza yağmur, çamur lekesi oluşmasını engeller.

süet ceket kombin ve modelleri 15

Kadınlive moda editörleri olarak 2018-2019 ilkbahar trendleri süet ceket kombinleri arasından görseller seçtik. Bu süet kombinleri size ilham verebilir.

süet ceket kombin ve modelleri 9

Süet Ceket Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu