Moda

2018-2019 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

2018-2019 ilkbahar yaz modası yeni sezon kıyafet trendleri

İlkbahar yaz moda trendleri arasında birbirinden harika parçalar yeni sezonda trend olacak! Elbiseler, bluzlar, efil efil etekler, jean parçalar çantalar, ayakkabılar ve daha birçok yeni parça 2018-2019 bahar modası trendleri arasında…

Moda her sezon olduğu gibi bu sezonda farklı giyim parçaları ile karşımıza çıkıyor, geçen senin yükselen trendleri 2018-2019 bahar aylarında yine yükselen moda trendleri olarak karşımıza çıkıyor. İlkbahar/yaz modası ve trendleri için dolaplarımızda yer açmanın tam zamanı diyebilirim. Geçtiğimiz günlerde 2018-2019 bahar modası haftaları düzenlenerek tamamlandığına göre New York Moda Haftası’nda ön plana çıkan moda trendlerini bu konumuzda ele aldık. Sezonun en trend parçalarıyla kendi stil ve tarzınıza uygun parçaları seçerek dolaplarınıza ekleyin! İlkbahar/yaz sezonun trendlerine şimdi bir göz atalım.

Baharın vazgeçilmezi çiçekler

Çiçek Desenli Fırfırlı Kıyafetler 2017

Bahar aylarının vazgeçilmezlerinden birisi de çiçek desenleri, her sezon olduğu gibi bu sezonda öne çıkıyor. Çiçeklerin doğal halleri kıyafetlere yansıyor ve bu yılında en moda trendleri arasında oldukça ilgi çekiyor.

Spor atletik şıklıklar

Sportif Atletik Tarz Giyim 2017

Spor kıyafetler, modanın vazgeçilmez parçalarından olduğu gibi atletik parçalarda bu yeni sezonda öne çıkanlar arasında yer alıyor. Sportif atletik parçalar sezonun en favorisi bunlara ek olarak ihtişamlı aksesuarlarla günlük stilinizi yakalayın. Ayrıca spor pantolonların üzerine kısa üstler (crop top) parçalar giyebilirsiniz.

Sezon favorisi capcanlı renkler

Canlı Renk Moda Kıyafet Trendleri 2017

Pastel renk tonlarının 2018-2019 bahar modasında pabucu dama atıldı. Yeni sezonun favorileri arasında canlı renkler var! Sarı tonlar, mavi renkler, yeşil tonlar ve kırmızı renk tonları gibi capcanlı renkler bahar modası koleksiyonlarında yerlerini almış durumda.

Fırfırlı kıyafetler

İlkbahar Yaz Modası 2017 Çiçekli Elbiseler

Fırfır detayları tekrar yükselen moda akımı! Büyüleyici gece stilleri yaratan fırfırlı kıyafetler, yeni sezonda oldukça trend olacak gibi görünüyor. Tasarımlarında hacimli kol detayları, omuz detayları ile fırfırlı elbiseler bu bahar oldukça popüler parçalar arasında.

Şıklıkla buluşan çizgiler

Sokak Modas 2017 Moda Trendleri

Bahar aylarının en klasikleri arasında olan çizgiler yeni moda trendleri arasında daha modern bir tarzla karşımıza çıkıyor. Asimetrik kesimler, örme detaylarla güncellenmiş halleriyle yine yükselen moda akımları arasında yer alıyor.

Şeffaf kıyafetler

2017 Şeffaf Kıyafet İlkbahar Yaz Modası

2018-2019 ilkbahar sezonun en trend parçalarından biriside şeffaf kumaşlardan üretilen kıyafetler olacak! Elbiselerde, eteklerde şeffaf kumaşlarla dikilen kıyafet modern kadınların gözdesi haline geldi. Moda tasarımcıları bahar modası için birbirinden harika tasarımlarla ortaya çıkardıkları şeffaf kıyafetlere koleksiyonlarında oldukça geniş yer verdiler.

Moda akımı sütyen bluzlar

Sütyen Bluzlar 2017 Moda Trendleri

Bahar modasının farklı kreasyonu sütyen bluzlar oldu! 2018-2019 moda trendleri arasında yerini alan bu parça dantelli kısa üstler (crop top), sutyen üstler tasarımcıların koleksiyonlarında yer buldular. Öyle görünüyor ki 2018-2019 ilkbahar/yaz moda trendlerine damga vuracak yeni stil!

Pullar ve ışıltılı parıltılar

2017 Pullu Işıltılı Elbise Moda Trendleri

2018-2019 moda koleksiyonları arasında pullar ve parıltılı kıyafetlerden söz etmesek olmazdı. Dünyaca ünlü moda evlerinin bahar koleksiyonlarında ilk sıralarda gelen pullu ve parıltılı kıyafetler, 2018-2019 ilkbahar yaz moda haftası tasarımlarında görücüye çıktı. Defilede öne çıkan kıyafetlerin %80’ni pullu, payetli kıyafet tasarımlarından oluşmakta. Bu bahar dolaplar ışıltılı elbiselere yer bulacak gibi görünüyor.

Platform ayakkabılar

Platform 2017 Ayakkabı Trendleri

60’lı yılların modası olan platform topuklular, 2018-2019 moda trendlerinde güncellenerek yeniden karşımıza çıkıyor. 2018-2019 ilkbahar/yaz koleksiyonunda kendine yer bulan desenli platform topuklu ayakkabılar tarz sahibi kadınların şimdiden ilgisini çekmiş durumda. Ünlü markaların tasarladığı platform topuklular günlük stilleriniz için şıklık vaat ediyor.

Slip-on ayakkabılar

Slip on 2017 Ayakkabı Trendleri

Moda dünyasının vazgeçilmez parçalarında olan slip-on ayakkabılar, 2018-2019 koleksiyonlarında minik topuklu ve günlük stillerde giyilebilecek slip-on ayakkabı tasarımları ile karşımıza çıkıyor.

Bahar modası / pembe tonlar

2017 İlkbahar Yaz Modası Pembe Ton Kıyafetler

Yumuşak pembe’nin her renk tonu 2018-2019 bahar modasında karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Sokak modasına damga vuracak pembe renklerde tasarlanmış kıyafetler, bu sezon kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alacak gibi duruyor. Şimdiden dolaplarınızı pembe kıyafetlerle doldurmaya başlayabilirsiniz.

İlkbahar/yaz 2018-2019 moda trendleri / GALERİ

2017 Geniş Kıyafetler Slip Dress Moda Akımı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu