Moda

2018-2019 İlkbahar Yaz Moda Renk Trendleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Moda Renk Trendleri

İlkbahar-yaz sezonu geldiğinde biz bayanlar rengarenk giyinmeyi seviyoruz. Kıyafetlerimizi yazın kendi renkleri ile sentez etmeye çalışıyoruz. Bazılarımız en çok sevdiğimiz renkleri tercih ediyor, bazılarımız da trendleri izlemeye çalışıyoruz. Şimdi sizlere bu ilkbahar-yaz moda sezonunda trend olan renklerinden bahsedeceğim. Bu yazın renkleri hem parlaktır, hem de soluk… Hem pastel tonları, hem de ışıltılı, parıldayan, ışık saçan renkler çok moda.

renk trendi 1

Markaların koleksiyonlarına bakarken bu renkleri görmek mümkündür. Aslında bu yaz hem pembe hem mavi, hem gök, hem de yeşil ve diğer renkler ve bu renklerin bir çok tonları moda. Esas olan kestane ve grinin tonlarından kaçının. Genellikle ilkbahar yaz moda trendleri için sezonunda koyu renklere ağırlık vermeyin.

renk trendi 2

Geçen yıldan trend olan sarı renk bu yılda güncelliğini koruyor. Hem parlak tonlarını, hem de pastel tonlarını çeşitli giyim parçalarında görmek mümkündür.

renk trendi 3

Monokrom bildiğimiz siyah renklerinin birlikte vahdeti bu yaz için de geçerlidir. Burberry 2018-2019 ilkbahar-yaz koleksiyonlarına baktığımızda tüm renklerin pastel tonlarını görebiliriz. Pastel tonlarında olan kıyafetlerinizi daha parlak renkli ayakkabı ile kombin ederek başarılı görüntüye imza atmış olacaksınız. Bunu Burberry’nin örneğinde görebilirsiniz.

renk trendi 6

Ayrıca pembe, yeşil, kırmızı gibi renkler de bu 2018-2019 ilkbahar yaz moda trendleri içerisindedir. Trend renkleri karıştırıp kombin yaparsanız güzel ve şık bir tarza sahip olabilirsiniz. Gece kıyafetleri için daha parlak, gündüz kıyafetleri için ise pastel tonlarını tercih etmeniz sizi zevkli gösterecektir. 2018-2019 moda renk trendleri ile ilgili bir dizi görselleri sizler için özenle seçtik. Aşağıdaki galeriden görselleri inceleyebilirsiniz.

renk trendi 7

İlkbahar Yaz Moda Trendleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu