Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Palazzo Pantolon Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Trendleri: Palazzo Pantolon Kombinleri

Palazzo pantolonlar ilk kez 1930’lu yıllarda moda tutkunu bazı bayanlar tarafından keşfedilse de moda olması 60-70’li yıllardan sonra başlar. Palazzo pantolonlar 2018-2019 ilkbahar yaz trendleri arasında moda dünyasında güncelliğini koruyarak yerini almıştır. Muhteşem stillerde palazzo pantolon kombinleri yaparak istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz.

palazzo pantolon kombin 2

Skinny pantolonlara alışan bayanlar için bol kesimli pantolonlara geçmesi biraz zor gelebilir. Fakat bu pantolonlara bir şans vermeye değer. İnanıyorum ki, çok beğeneceksiniz. Hatta iddia ediyorum ki, ilkbahar yaz aylarında geniş, rahat ve serin olan palazzo pantolonları bir kez giyinen bayan dar, sıkan ve sıcak tutan skinny pantolonları giymek istemeyecektir :)

palazzo pantolon kombin 8

Her moda trendleri gibi kabul etmek lazım ki, palazzo pantolonlar her vücut tipi için uygun olamayabilir. Sizlere önereceğim bazı ipuçları sayesinde vücut tipinize göre hangi tarzın size yakışacağını seçmek mümkündür.

palazzo pantolon kombin 13

Vücut Tipine Göre Palazzo Pantolon Nasıl Giyilir?

  1. Armut tipi vücudunuz varsa, pantolonun kısa paçalı olanlarını seçmelisiniz. Bu sayede tüm dikkatleri ayak bileğinize çekersiniz. Ayrıca pantolon üzerine giyeceğiniz kıyafetler gömlek, tişört, uzun hırka veya uzun ceketle son derece akıllıca kombin oluşturabilirsiniz.
  2. Yüksek belli palazzo pantolonlar, ayak boyunuzu daha uzun göstermek ve belinize vurgulamak için kemer kullanabilirsiniz. Silueti uzatmak ve geniş kalçaların gizlenmesi için ideal bir seçimdir. Yüksek belli pantolonları sezonun trendlerinden olan crop-top (kısa üstler), gömlek (pantolonun içine sokarak) ve kısa ceketlerle şık kombinler yapabilirsiniz.
  3. Düşük belli palazzo pantolonlar, üst giyim parçalarınızda daha geniş seçenekler sağlar. Vücudunuza oturan, dar üst giyim parçalarının yanı sıra, daha bol duran üst giyim kıyafetleri tercih etmeniz mümkündür.
  4. Kısa boylu bayanlar palazzo pantolon tercih ederken, yüksek topuklu stiletto, platform ayakkabıları tercih edebilirler. Bu sayede boyları biraz daha uzun görünebilir.
  5. Palazzo pantolonlarda desen ve materyaller geniş seçim olabilir. Günlük kombinler, ofis stili kombinleri ve özel davet kombinleri için imkan sağlar.

palazzo pantolon kombin 22

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modası 2018-2019 palazzo pantolon kombinleri görselleri seçtik. Bu kombin fikirleri size ilham verebilir.

palazzo pantolon kombin 9

Palazzo Pantolon 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu