Kombinler

2018-2019 Şarap Rengi Elbise Modelleri ve Kombinleri

Şarap Rengi Elbise Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 yılına damgasını vuran renk şarap rengi elbiseler, bir çok model yerin hazırladığı şarap rengi elbise modelleri, çantalar, aksesuarlar v.b. Bu yılda birbirinden harika şarap rengi elbise kombinleri ile üzerinizde muhteşem duracak. Kırmızının bu denli asil, en derin tonuna, kadifeler, jeans (kot) hatta aksesuarlar da bulacaksınız. Doğru bir şekilde kombin yapıldığında şıklığınıza şıklık ve güzelliğinize güzellik katacaktır.

arap rengi elbise modelleri 32

Her rengi baştan ayağa doğru kullanımı, kombini kolay değildir. Ama şarap rengi bunun haricinde bir renk tonudur. Özellikle kısa boylu bayanlar şarap rengi kıyafetleri kullandıkların da daha uzun boylu görünmesini sağlar buda kısa boylular için büyük bir avantaj yaratıyor.

arap rengi elbise modelleri 12

Bu yılın modasında jeans (kot)’lar en renkli olan dönemlerini yaşıyor. Bu yıl ve gelecek yıllarda da şarap rengi kot‘lar ön plandadır. Şarap rengi bir jean (kot) pantolon, ceket, ayakkabı ve çanta kombini ile cool bir görünüm yaratmak çok kolaydır.

arap rengi elbise modelleri 29

Koyu renk tonları, bayanları daha ince gösterdiği bir hakikattır. Ve siyah renk bunun için tek seçenek değil. Şarap rengi ile de daha ince görünmek mümkündür. Şarap rengini altın renkli aksesuarlarla zenginleştirmek, sizin güzelliğinize ayrı bir güzellik katacaktır.

arap rengi elbise modelleri 23

Bu rengi tek bir detayla da üzerinizde kombine edebilirsiniz. Örneğin bir şarap rengi çantayla olabilir. Veya küçük bir ayrıntı olarak sadece dudak boyasında bile şarap renginden kullanmanız sizi zarif gösterecektir. Sizin için hazırlamış olduğumuz şarap rengi elbise modelleri ve kombinleri bir göz atın… Fotoları görüntüleyiniz.

arap rengi elbise modelleri 19

Şarap Rengi Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu