Dekorasyon

Evlerde bahar renkleri dekorasyonu

Bahar geldiğinde doğa uyanıp renklere boyandığı gibi evleri de aynı renklendirmek gerekir. Kadinlive.com havaların yavaş yavaş ısındığı bu günlerde evlere baharı getirmenin yollarını sunuyor.

Bahar aylarında dekorasyon da değişiklik yapmak isteyenlere hardal sarısı, nane yeşili, turuncu ve duygusal mavi renkler sunuluyor.

Ev dekorasyonunu renklendirirken, eğlenceli dekor isteyenler renkli renklerden kullanmalıdır. Parlak renkli koltuk, desenli halı veya sıradışı perde bahar havasını eve getirir.

Dizaynda birden çok renk kullanmayı sevenler, renklerin uyumluluğu ve armonisi ilkesine uymalıdır. Renk geçişleri düzgün olmazsa, eviniz yorucu olacaktır.

Dizaynda bu yılın en sevdiğim trendlerinden biri portreler. Evinize renk katmak için muhteşem bir seçimdir.

Evi renkli göstermenin pratik yollarını arıyorsanız, bahar renklerine uygun renkli aksesuarlar arayın.

Bahar sıradışı dekor için en doğru zamandır. Sarı, mavi, kırmızı ve yeşili birbirine karıştırıp eve neşe getirin. Harekete geçmeden önce en beğendiğimiz neşeli ev dekorasyon örneklerine göz gezdirmeyi unutmayın.

Kadınlive kadın ekibi olarak sizler için bahar ev dekorasyonu fikir ve ilham verici bir kaç foto sunuyoruz. Görselleri büyütmek için üzerine tıklayıp gezebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu