KombinlerAyakkabı Modelleri

“Oxford Ayakkabı” Kombinasyon Önerisi

Oxford ayakkabı kombinleri

Oxford ayakkabılar geçmişte erkeklere has bir ayakkabı modeliymiş tabi her zamanki gibi biz kadınlar çok fazla zaman geçmeden bu ayakkabı modelini hemen kendi stil ve tarzımıza uyarlamayı başardık!

Oxford ayakkabılar, adını bir zamanlar herkesin Oxford Üniversitesinde aynı tarz ayakkabı giymesinden alıyor. Bu şık ayakkabılar günlük kıyafetlerle rahatlıkla kombin yapabileceğiniz rahat oxford ayakkabılar oldukça şık düz ve topuklu modelleri feminen tarz yaratmanıza olanak sağlarken kıyafetlerinize çok cool bir görünüm kazandırıyor.

Bu şık ayakkabılar deri, süet, rugan, kadife ve dantel gibi farklı malzemelerden üretilebiliyor. Dolayısı ile Oxford ayakkabı seçeneklerini oldukça zengin kılınabilmektedir. Oxford ayakkabı modelleri üzerinde bulunan deliklerin olması yada olmaması tamamen sizin zevkinize bağlı.

oxford ayakkabı nasıl giyilir 1

Günlük yaşantınızda kendi stilinizi oluşturacağınız pantolon yada jean kombinlerinde hiç kuşkusuz ki öne çıkan parça oxford ayakkabılar olacaktır. Jean pantolonlarla kombin yapmak için Oxford ayakkabılar birçok farklı renk alternatifleri sahip olduğundan dolayı istediğiniz ayakkabı modelini seçmekte oldukça özgür olabilirsiniz. Dolayısı ile eğlenceli ve oldukça renkli bir günlük stil yaratmakta kolay olacaktır.

oxford ayakkabı nasıl giyilir 2

Çizgili kıyafetlerle kombine edeceğiniz oxford ayakkabılarla ofis şıklığına damganızı vurabilirsiniz. Özellikle midi etek, uzun elbise modelleri yada dar pantolonla giyeceğiniz çizgili bir gömlek veya bluz modeli tamamlayıcı olarak da oxford ayakkabı sizi oldukça çekici kılabilir.

oxford ayakkabı nasıl giyilir 4

Klasik tarz slüet görünmek istiyorsanız tek yapmanız gereken kalem eteğiniz ile oxford ayakkabınızı kombin yapmanız yeterli olacaktır. Kalem etek ve oxford ayakkabı ikilisi sizi çok şık göstereceği gibi yarı yolda da bırakmayacaktır. Harika ikilinin üzerine giyeceğiniz sade tarzlardaki gömlek yada tişört kombinasyonu tamamlamak için yeterli olacaktır.

oxford ayakkabı nasıl giyilir 3

Eğer sizde Oxford ayakkabı giyme taraftarıysanız, bu ayakkabıları giyerken cesur görünmekten çekinmeyin. Oxford ayakkabılarla kısa şortlar yada eteklerle rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Ayrıca Oxford ayakkabıların metalik renklerdeki olanları denim giyim parçaları ile oldukça uyumlu olduğunun altını çizelim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu