Diyet Listesi

Karın Eriten Hareketler

Karın eriten hareketler

Kadınlive kadın karın katlarına sahip olan okuyucular için göbek eriten egzersiz hareketlerini sunuyor. Bunları evinizde de kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Sırtüstü yatın

Bel çukurunuzun ortasında üzüm olduğunu hayal edin ve hareket ederken bu üzümü korumaya çalışın. Ellerinizi başınızın altına koyun ve önce nefes alarak kafesinizi havayla doldurup bu havayı nefesinizi bırakırken yalnızca karnınıza dikkat ederek ayaklarınıza doğru kalkın. Bunu 15 kere yapın.

Tekrar bel çukurunuza dikkat ederek sırtüstü uzanın

Ayak uçlarınızı birleştirip bir ayağınızın tekini yukarı kaldırın. Daha sonra nefesinizi derin alın ve ayaklarınıza doğru uzanın. Bunu da 15 kez uygulayın.

Düz durarak aynı yönde ayaklarınızı yukarı kaldırın

Ellerinizle ayak bileklerini tutmaya çalışın ve bunu sadece karın kaslarını sıkarak yapın. Gerilen karın kaslarınızla bu uygulamayı 15 kez yapın.

Bel çukurunuzu koruyarak sırt üstü uyanın

Kalçanızdan güç alarak iki ayağınızı yere paralel şekilde de yukarı kaldırın. Daha sonra derin nefes alarak bir ayağınızı göğsünüze yaklaştırın. Nefes verirken bu ayağınızı havada tutarak diğer ayağınızı göğsünüze getirin. 15 kez yürüyormuş gibi tekrarlayın.

İki ayağınızı duruşu bozmadan yukarıya kaldırın

Derin derin nefes alın, verirken bacaklarınızı yavaş yavaş aşağıya doğru indirin. Yere dokundurmadan nefes alın ve verirken yine yukarı kaldırın. Bu uygulamayı da 15 kez yapın.

Yan şekilde uzanın

yan olarak uzanın ve diğer ayağınızı elinizi tutmak için kaldırın. Burada karın kaslarınız içeri çekilmesi gerekir. Bu hareketi bir daha diğer taraf için tekrarlayın ve 15 kez uygulayın.

Sırtüstü yatın

Sırtüstü yatarak ayaklarınızı kendinize doğru alarak bel çukurunu yukarı kaldırın. İlk başta sağa, sonra da sola doğru hareket edin.

Uzanın

Uzanın dümdüz. Vücudunuzu kaldırın. Ellerinizle karın kaslarını gererek ayaklarınızı tutmaya çalışın.

Bu kez de yan yatın

Üsteki ayağınızı hareket ettirmeden ileriye doğru getirin ve vücudunuzun üst tarafını ters çevirin. Daha sonra ellerinizle başınızı destekleyin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu