Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Çiçekli Gömlek Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Çiçekli Gömlek Kombinleri

Moda insanın kendine en çok yakışan kıyafetleri giymesidir. Moda trendlerine uygun mu, değil mi bakılmaksızın, herkes kendisine yakışan kıyafet kombinleri yaparak giymelidir. Böyle olunca trend giyimler değil, insanın kendisi marka olur. Bu konumuzda 2018-2019 ilkbahar yaz modası olan çiçekli gömlek kombinleri hakkında konuşalım istedik…

içekli gömlek trendi 4

Moda tasarımcıları her stille ve zevklere uygun kıyafetleri önerirler. Her yeni yılda moda tasarımcıları, modelistler tarafından sezona uyarlanmış kıyafetler moda dünyası podyumlarında sergileniyor ve moda sevenlerin sorumluluğu altındadır.

içekli gömlek trendi 5

2018-2019 ilkbahar yaz modasında çiçekli gömlekler, son derece popüler ve güncel moda akımları arasında yerini aldı. Güllü, çiçekli cıvıl cıvıl gömlek kombinleri bu sezon çok güncel olacak!

içekli gömlek trendi 19

İlkbahar’ın en güzel aylarında güllü-çiçekli gömleklerden etkilenmeden şık görünmek mümkün değildir. İlkbahar’a hazırlanmak istiyorsanız, mutlaka gardırobunuzu çiçekli gömleklerle doldurun. Sokak modasından seçtiğimiz çiçekli gömlek kombinleri size bu konuda fikir verebilir.

içekli gömlek trendi 7

Turuncu Çiçekli Gömlek Kombinleri

Kombin detayları:

  • Gömlek: “Givenchy”
  • Palto: “Lipsy Kardashian”
  • Çanta: “Michael Kors”
  • Saat: “Oasis”

içekli Gömleklerle Bahar Kombinleri

Turuncu tonları asıl ilkbahar rengidir. Bu renk sıcak, hafif ve tarz bir renk tonudur. İnsanın ruhaniyetsiz halini ortadan kaldırır. Kendi özelliklerine göre turuncu rengi kavurucu sıcak, enerji, ergenlik, sevinç ve sevgi sembolüdür. Hatırlarsanız giyimde bu renk tonlarından bolca kullanan kişiler şöhretperest olurlar. Siyah ve turuncu renk tonları ahengi kahramanlık ve cesurluk sembolü olarak kabul edildiği için birbirleriyle uyum sağlar. Şunu aklınızda bulundurun, turuncu ve mavi renk tonlarını birleştirerek kombin yapılmaz! Turuncuya en güzel uyum sağlayan renkler toprak tonlarıdır.

Sarı Çiçekli Gömlek Kombinleri

Kombin detayları:

  • Gömlek: “Topshop”
  • Ceket: “Oasis”
  • Çanta: “Aldo”
  • Ayakkabı: “Rupert Sanderson”

içekli Gömleklerle Bbahar Kombini 1

Gül baskılı kombin, ilkbahar kokusuna yol verir. Kaşkol, çanta ve gömlekte kullanılan toprak rengi tonları, turuncu renge en uygun renk tonlarıdır.

içekli gömlek trendi 9

Kadınlive moda editörleri olarak sokak modasından seçtiğimiz 2018-2019 ilkbahar yaz çiçekli gömlek kombinleri görsellerine aşağıdaki galeriden göz atın. Bu gömlek kombinleri size ilham verebilir.

içekli gömlek trendi 2

Gömlek Kombinleri 2018-2019 / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu