Tesettür Modası

2018-2019 İlkbahar Yaz Tesettür Modasında Neler Var?

2018-2019 İlkbahar Yaz Tesettür Modasında Neler Var?

2018-2019 yılı tesettür modası pardesüleri aşmış görünüyor. Testtür denilince ilk akla pardesü geliyor. Ancak 2018-2019 yılı modasında tesettürlü bayanlar için pardesü yerine çoğunlukla tunikler ve elbiseler kullanılıyor. Özellikle yaz aylarına doğru yaklaşmaya başladığımız şu aylarda uzun ve ince yapılı elbiseler tesettürlü bayanların rağbet gösterdikleri tercihleri arasında yer alacağı için örnekleri çoktan mağaza raflarını yerini aldı. Bu senenin canlı renkleri tesettür modasında da kendini gösteriyor.

2017 Abiye Modelleri

2018-2019 Ayakkabı Modası

Ayakkabı modasında tıpkı elbiselerde olduğu gibi canlı ve birbirinden farklı renkleri gömek mümkün. Ayakkabılarda bu yıl platform topuklar geçerliliğini korumaya devam ediyor. İce topuk örneklerine de rastlamak mümkün.

Spor ayakkabılarda ve türlerinde çeşitlilik sağlanıyor. Spor ve topuklu ayakkabının bir arada sergilendiği modeller örneklerini hala koruyor. Eski zamanların modası ayakkabılarda sürdürülmeye devam ediyor. Kalınlaşarak inen topuklu ayakkabılar bu yılda kullanılıyor.

Lady Gaga topuklarından feyz alınarak geliştirilmiş değişik yapılarda topuklu ayakkabıların örneklerine rastlamak mümkün. Birbirinden çeşitli ve renkli dolgu topuklar beğenilere sunuluyor. Uzun boyunlu çizmeler modasını eskilerde bırakmış olsa da hala tercih edilebilirler arasında yer alıyor.

Kombin

Kombin nasıl yapılır? Kıyafet seçiminde ve ayakkabı tercihinden en çok zorlanılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Kombin yapmak için renklerin ve tonlarının, kıyafetin yapısının ve ayakkabı tarzının birbirlerine tam uyum sağlaması gerekiyor.

Aksi halde görüntüde bir pürüz oluşuyor ve diğer kişiler tarafından oldukça çabuk farkedilip dikkat çekiyor. Dolayısıyla kişi rahatsız oluyor. Bu nedenle kombin kıyafet ve ayakkabı seçiminde önemli bir konu halini alıyor. İyi bir kombin için kişiler nasıl bir tarzda giyineceklerine karar vererek işe başlarlar ise kombin yapmak da oldukça kolay olacaktır.

2018-2019 Abiye Modelleri

2018-2019 yılında abiye modellerinde kloşlaşan modeller ve canlı renkler dikkat çekiyor. Elbette vücut tipine uygun olarak abiye modellerinin seçiminde de çeşitlilik yaratılmış görünüyor. Bayanlar abiye seçimlerinde vücut tiplerini iyi bilir ve buna göre tercih yaparlar ise seçimleri daha zahmetsiz olacaktır.

Gelinlik Ve Aksesuarlar

Gelinlik Ve Aksesuarlar

2018-2019 modasına göre gelinlik modellerinde dantel işlemelere verilen detaylar oldukça hoş ve narin bir görünüm oluşmasını sağlıyor. Aksesuar seçimlerinde de gelinliğin modeline özellikle yaka kısmına göre tercih yapmak görünümde bir pürüz olmamasını sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu