Kombinler

2018-2019 Sonbahar Kış Trendleri: Yün Şapka Kombinleri

2018-2019 Sonbahar Kış Trendleri: Yün Şapka Kombinleri

Soğuk havalarda sıcak tutan, çoğu zaman takmak istemediğimiz bere ve şapkalar son yıllarda değişen modelleri ve renkleriyle kendini sevdirdi. Benim gibi galiba kışın şapka takmayı sevmeyenlerin sayısı fazladır. Ancak yün şapkalar o kadar sevimli ve zarif bir tarz aldı ki, benimde beğenimi kazandı! Son birkaç yıldır podyumlarda dikkatimi çeken şapka kombinleri kış aylarında kötü duran saçları gizlemek, soğuktan korunmaktan daha çok sonbahar kış kombin tarzını belirleyen trend parça haline geldi.

yün şapka 3

2018-2019 sonbahar kış şapka kombinleri sezonun en trend, en akıllıca stilleri arasında olduğunu belirtmek isterim. Yün şapkalar sezonun en hit parçaları arasındadır. Yün şapkaları, renkli örgü şapka modelleri ve çeşitlerini sokak modasında her tarz kıyafetlerle kombine edebilirsiniz.

yün şapka 2

Bu sonbahar kış şapka kombinleri arasında en trend modeller ise “slouchy” şapkalardır. Arkaya doğru bollaşan şapka modelleri daha tarz ve stil sahibi bir görünüm kazandırıyor.

yün şapka 5

Sezonun diğer şapka kombinleri arasında dikkat çekense “veiled beanies” şapkalardır. Bu şapka trendi duvaklı şapka olarak da bilinir. İlk gördüğüm anda çok beğendiğim bu şapkanın ladin, romantik ve zarif bir görünümü var. Şimdilik moda bloggerleri tarafından daha çok kullanılan bu şapkaları almak isteyenlerse “koton”, “BCBGeneration” gibi markalardan elde edebilirler.

yün şapka 1

Şapka Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu