Saç Modelleri

2015 Küt Saç Modelleri

Küt saç modelleri bir kaç sezondur favori saç modelleri arasında. 2015 yılında küt saç modelleri güncelliğini koruyor. Küt saç modelleri bob kesim, dalgalı, retro küt saç modelleri 2015 yılında da modanın başında geliyor. Küt saç modellerinin düz, dalgalı, kalın, ince tüm saç tipine uygun bir kesim stili vardır.

2015 yılının en favori saç modellerinden olan küt saç modelleri kime yakışır ve hangi yüz tipine uygundur. 2015 yılının en popüler küt saç kesim modellerini aşağıda verdiğimiz foto galeri görsellerimiz den inceleye bilirsiniz. Küt saç modelleri günlük yaşantınızda, özel günlerde, davetlerde tercih edebileceğiniz güzel ve şık saç modellerinden biridir.

Küt saç modeli tüm saç modelleri ile uyumludur. Evde kısa sürede kendiniz yapabilirsiniz. Kıvırcık saçlılar ise saç düzleştirici ile düzleştirip yahut maşa ile saçlarına dalgalar yapıp küt saç yapabilirler. Yüz şekillerine göre yakışan küt saç modelleri vardır. Oval yüz şekline her türlü küt saç modeli yakışır, Yuvarlak ve köşeli yüz şekline uzun, bob kesim küt saç modelleri daha çok yakışıyor. Kahkül küt saç modelleri oval, kalp, üçgen, yüz tiplerine çok yakışır. Atletik kadınlara ise ense, omuz’da olan küt saç modelleri çok yakışıyor.

Cazibeli ve çekici görünmek için küt saç kesimlerinde ekstra, hacim vermek için dalgalı, iri küt saç modelleri yapabilirsiniz. Ayrıca bu modeller yandan kahkül ile daha çok yakışıyor.

En güzel yüz şekli ve saç tipi;

Yüzünü uzun göstermek isteyen bayanlar için en ideal saç stili, küt saç stilleri. Ayrıca saç telleri ince olan kadınlar için harika uyumludur. Yumuşak dokulu, asimetrik, kalın telli, saç tiplerine uygun kesim küt saçlardır.

Kadınlive Kadın ekibi olarak 2015 yılının en moda en favori saç modeli olan küt saç kesim ve modellerini sizler için bir dizi görselini hazırladık….

2015 Küt saç modelleri için foto galeriyi görüntüleyin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu