Saç Renkleri

Tarçın bakır saç renkleri 2015

2015 ilkbahar yaz ılık nefesini hissettiğimiz şu günlerde bakır tarçın saç renkleri trendler arasında yerini almış durumda. Leoreal tarçın bakır saç rengine ilgi büyük. Leoreal tarçın bakır saç rengi ışıltılı ve parıltı görüntüsü ile kadınların sevimlisi olamaya aday.

Bu yıl modası olan tarçın bakır renkleri ve tonları kadınların sevimlisi haline geldi. Reklam ve dizilerdeki oyuncuların saç renkleri bakır tarçın renk tonlarına doğru eğilim gösteriyor. Bu da şu demektir ki tarçın bakır saç renkleri 2015 yılında trend olacak. Tarçın bakır rengi son bahar renk tonlarından olsa da önümüzdeki ilkbahar-yaz aylarında da etkisini hissedeceğiz. Bakır tarçın rengi bakımı zor olan saç renklerindendir. Tarçın renk tonları bakım ve makyaj ister. Eğer makyaj kullanmayı sevmeyen kadın iseniz. Tarçın bakır saç renginden uzak durmanız önerilir.

Tarçın bakır saç renklerinin en büyük özelliği ise ışıltısı ve saçlarınızı parlak ve canlı, sağlıklı görünmesini sağlar. Hasar görmüş, sönük, cansız, saçları bile bakır tarçın rengi ile boyadığınız da canlı ve parlak, görkemli, ışıltılı gücüne inanamayacaksınız. Sizde 2015 ilkbahar yaz saç renginizi değiştirmeye kararlıysanız yeni trendlerinden olan Tarçın bakır saç rengini deneyebilirsiniz. Cesurca karar almaktan çekinmeyin, bu saç rengi sizi çekici, zarif, kılacaktır.

Şunu unutmayın ki Tarçın bakır saç renkleri ve tonları özenli saç bakımı ister. Bu saç rengi tonlarını kullandığınızda makyaj yapmanızı da isteyen bir saç rengidir.

Tarçın Bakır saç renklerinin uyum sağladığı cilt renkleri

Saç renginin yakıştığı ve uyum sağladığı cilt ise beyaz tenli, buğday tenli, hafif bronz ten ve renkli gözlü bayanlara en çok yakışan saç rengidir. Esmer tenli kadınlar tarçın bakır rengine saçlarını boyamak isterler ise koyu tarçın renklerine tercih vermeliler.

Tarçın bakır saç renklerine uyumlu makyaj

Tarçın bakır tonlarına uyum sağlayan makyaj ise sıcak makyaj renkleridir. Göz makyajınızda kahve tonları ve far, kalem kullanılabilir. Ruj kullanırken kahve tonları ve kırmızımsı rujlara tercih verilebilir. Ayrıca şeftali renk tonları da tarçın saç renkleri ile’de şık ve güzel görünüm vermektedir. Esmer tenli bayanlar ise kahvemsi, sarımsı, allık ve pudra tercih verebilirler.

Tarçın bakır saç renklerine yakışan saç modelleri

Saç rengine yakışan saç modeli ise dalgalı, bukle, ıslak, uzun, bob kesim, ve omuz hizası saç modelleri kat kat saç kesimi, hatlı saç kesimleri tarçın bakır saç rengine yakışan ve hoş duran saç modelleridir.

Tarçın bakır saç nasıl bakım yapılır?

Tarçın bakır saç rengi ve tonları kolay bir şekilde akan saç renklerindendir. Bu saç rengini kuaförünüzde boyatmak akıllıca olur. Kullanacağınız şampuan saç rengi akmasına karşı olmalıdır. Kırmızı renk saçları için olan şampuan kullanmalısınız. Tarçın bakır saç rengi ve tonları canlılığını, parlaklığını koruması için saç bakım yağları ile 3 veya 4 günde bir bakım uygulamalısınız. Evinizde zeytinyağı ile maske yapıp da kullanabilirsiniz. Hindistan yağı, doğal zeytin yağı, hint yağı ve argan yağı ile bakım uygulamalısınız.

Evde tarçın bakır rengi nasıl yapılır?

Saç renginin istenilen parlaklık ve ışıltıyı vermesi için saç rengini tutturmanız gerekir. Saç renginiz açık olmamalı. Sarımsı saç renkleri üzerine Leoreal paris 7.43 numaralı tarçın saç rengi kullanarak tutturabilirsiniz. Koyu renk saçlarda ise 7.43 numaralı tarçın saç rengi tutmaz. Tutturmak için saç renginizi açmalısınız.

Kadınlive kadın ekibi olarak sizlere fikir ve ilham vermesi için tarçın saç renkleri modelleri ve renklerini ten uyumunuza göre kıyaslamanız için fotolarını sunuyoruz.

Tarçın saç renkleri ve modelleri için foto galeriyi görüntüleyin…

Bir önceki yazımızda Kızıl kahve saç renkleri enjoy adlı yazımızı incelediniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu