Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Kot Etek Modelleri ve Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Kot Etek Modelleri ve Kombinleri

Yazın gelmesi ile birlikte dolaplardaki yazlık etekler ortaya çıkmaya başladığı şu günlerde yaz modasının vazgeçilmezi kot eteklerden de bahsetmeden geçmek olmazdı.

Düğmeli midi kot etek modeli

2018-2019 modasının kot etek modelleri ile birbirinden harika kot etek kombinleri yapabilirsiniz. Özellikle kot etekler ilkbahar yaz sezonunda da çok günceldir. Yaz aylarının vazgeçilmez bir parçası olan kot etekler biz hanımların uzun ve kısa açık ve koyu renklisine her model ve her renk kot etekleri 2018-2019 ilkbahar yaz modasında trendler arasında görmek mümkündür.

Kot etek modeli 2015

Kot etek modellerinde salaş görünüm seviyorsanız. Alışverişe çıktığınızda gardırobunuza buz mavisi midi kot etekler ekleyin. Buz mavisi kot etekler 2018-2019 yılında oldukça güncel. Buz mavisi kot eteğinizin üstüne siyah yada beyaz renkli büstiyer ile kombinleyebilirsiniz. Büstiyerinizi kot eteğinizin içine sokarsanız daha tarz ve stil sahibi olursunuz. Kot eteğinizin altına ise ayakkabı olarak da camel yada saks mavisi ayakkabılara tercih verebilirsiniz.

Kot etek

Kot etekleriniz için başka bir kombin önerisi vermek istersek de yine salaş buz mavisi kot etek edinip. Kot eteklerin üzerine yine salaş koyu renkli bluz giyebilirsiniz. Bluzunuzu kot eteğinizin içerisine sokarsanız feminen bir görüntü elde edebilirsiniz. Ayakkabı seçiminiz ise dolgu topuk mor tonlarındaki renklerde ayakkabı modellerine tercih verebilirsiniz.

Mini kot etek 2015

Kot etek modelleri 2018-2019 en şık en tarz ve güzel etek modellerini sizler için bir araya topladık. Galerimizde yer alan kot etek modelleri ve kombinleri sizlere ilham ve fikir kaynağı olabilir.

Yırtmaçlı kot etek modeli

Kot Etek Modelleri ve Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu