Kombinler

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Bomber Ceket Kombinleri

2018-2019 İlkbahar Yaz Modası: Bomber Ceket Kombinleri

Bomber ceket kombinleri hakkında; konuşacağız. İlkbahar yaz mevsiminin gelişi ile gardırobumuza en çok eklediğimiz kıyafetlerden biride ceketler. Böylece, hem kot ceketler, hem blazer, hem süet, hem deri, ayrıca geçen yılın ilkbahar yaz modasında trend olan bomber ceketler bizi yazın yağmurlu havasında korur.

bomber ceket kombinleri 1

Adı tanıdık gelmese bile bu ceketleri herkes bilir. 60-70’li yılların filmlerini izlediğimiz zaman kolları ve alt kısmı manşet olan ceketler görüyoruz. İşte bu ceketler bomber jacket‘lerdir.

bomber ceket kombinleri 2

Bomber ceketler son yıllarda moda haftalarında yayımlandı. Moda tutkunlarının severek giydiği bomber ceketleri istenilen markaların koleksiyonunda görebilirsiniz. Bomber ceketler sadece yazın değil, gelen sonbahar kış mevsiminde de trendler arasındadır. 2018-2019 yılında da bomber ceketler günceldir.

bomber ceket kombinleri 7

Şu anda tüm mağazalarda ilkbahar yaz koleksiyonu sunuluyor. “Zara, mango, next, topshop stradivarius vb.” gibi markalar kendi koleksiyonlarına bu ceketleri ilave ettiler. Sizde ilkbaharda akıllıca görünmek istiyorsanız. Gardırobunuza bu ceketleri mutlaka ekleyin. :)

bomber ceket kombinleri 9

İlkbahar’da Bomber Ceketleri Kombin Yapmanın 6 Farklı Yolu:

  1. Kısa mini eteklerle,
  2. Şort veya kısa eteklerle,
  3. Dizüstü ve midi eteklerle,
  4. Boyfriend jean (kot) pantolonlarla,
  5. Skinny jean (kot) pantolonlarla,
  6. Leggins taytlarla.

bomber ceket kombinleri 16

Kadınlive moda editörleri olarak bomber ceket modelleri ve kombinleri sokak modası görselleri seçtik. Aşağıdaki galeride yer alan kombin görselleri size ilham kaynağı olabilir.

bomber ceket kombinleri 18

Bomber Ceket Kombinleri / GALERİ

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu